-
-
2,605 f
1,598 f
0
1.8
3.7
7.33 mi

Viewed 12459 times, downloaded 168 times

near Montfalcó, Aragón (España)

Ruta senzilla i molt impressionat, a travès d'un camí excavat a la roca. Possibilitat de fer-la al revès, baixant la dificultat considerablement. opció de visitar l'ermita de Mare de Déu de la Pertusa, enclavada en un faralló rocós d'impressionants vistes, no aptes per amb persones amb vertigen.
Barranc profund que s'alimenta de les aigües de diverses coves i avencs
Impressionant ermita situada en un faralló de roca per sobre de la Noguera Ribaçorçana. Al costat hi ha una via ferrata molt ben equipada que baixa fins al fons del pantà. Imprescindible per les vistes.
Entrada al congost.
Pnt de ferro que salva el barranc. Tot i l'impressió, és molt segur.
Final de la ruta, o principi, depenent de les ganes de suar!!. Des d'aquí la ruta és molt més fàcil, adhient per anar amb nens, tot i que CAL PORTAR-LOS SEMPRE DE LA MÀ, degut a les impressionants alçades del camí excavat (jo he fet aquesta ruta amb un nen de 2 anys i una nena de 9 mesos sense cap problema)

1 comment

  • jipiguarro Jun 10, 2010

    Des de l'aparcament es pot fer la ruta en sentit contrari, i llavors és molt més fàcil, apta per a nens. En aquest sentit, al congost cal que els nens vagin sempre agafats de la mà, degut a les alçades que hi ha entre el camí i el fons del congost.

You can or this trail