-
-
1,388 f
281 f
0
3.4
6.7
13.46 mi

Viewed 130 times, downloaded 2 times

near Collblanc i La Torrassa, Catalunya (España)

Sortim de Badal (estació de Metro L5), al barri de Sants. Seguim el carrer de Sants i la carretera de Collblanc fins que ens desviem a la dreta pel camí Torre Melina i l'avinguda de Manuel Azaña. Quan trobem el Complex Esportiu L'Hospitalet Nord agafem el carrer de Sant Mateu que ens porta fins l'avinguda dels Països Catalans d'Esplugues de Llobregat. Girem cap a la dreta, passem per sota el pont de la B-23 i en sortir-ne enfilem cap a l'esquerra la pujada fins arribar a la Plaça Mireia.
Iniciem el tram de la Carretera de les Aigües que seguim fins a arribar a les escales de la drecera de Vallvidrera, tot just uns metres abans de creuar-nos amb el recorregut del funicular.
Pugem les escales que ens porten a la Plaça de Vallvidrera, on anem a buscar el carrer del Mont d'Orsà, que ens dirigeix fins al Collet de la Vinyassa. Seguim a la dreta pel camí de Santa Creu d'Olorda a Vallvidrera, òbviament en sentit contrari, fins que arribem al Coll de Can Cuiàs, on creuem la carretera BV-1468, que uneix Vallvidrera amb Molins de Rei. Descendim per la pista seguint de prop el recorregut de la riera de Sant Just i després d'anar trobant algunes masies pel camí, arribem al nucli de Sant Just Desvern.
Des de Sant Just Desvern, sense pèrdua, anem a trobar l'entrada a Esplugues de Llobregat, passant altra vegada per sota un pont de la B-23. Seguim tot recte pel carrer de Laureà Miró, que finalment acaba convertint-se en la carretera de Collblanc i ens retorna al punt d'inici.
Senglars de Vallvidrera

1 comment

  • Marta_Reus Apr 17, 2017

    Ruta molt xula per fer sense necessitat de sortir de Barcelona. Collserola sempre sorprèn!

You can or this trail