-
-
4,921 f
3,724 f
0
1.4
2.8
5.63 mi

Viewed 92 times, downloaded 2 times

near Joanetes, Catalunya (España)

Ruta molt entretinguda y que es pot utilitzar com a variant de la clàssica del Puigsacalm. Comencem al Coll de Bracons i a uns 10 minuts de marxa trovem un sender menys fressat que surt amb forta pendent cap a la dreta, anirem superant fortes pujades com el Roc dels Corbs i el Puig Tossell Xic fins arribar al Puig Tossell Gros, on comença la baixada i que ens durà al Ras de les Civaderes i que ens obligarà a fer petites grimpades per superar la forta pendent, en alguns casos superior al 70%.
En aquests punts hi trobarem cordes o cadenes que ajudaran a superar-los als menys experts.
Passat el Ras ens endinsem dins una fageda que ens portarà fins la base del Puigsacalm, en aquest punt agafem cap a l'esquerra i planejant arribem al Puig dels Llops, desfem una part del camí i ja en forta pendent arribem al Puisacalm (1.515m) punt més al de la ruta i el nostre objectiu.
De baixada i per no repetir el Tossell, baixem per la zona la de Font Tornadissa, més popular i on ens creuem amb multitud de gent que està pujant en aquells moments però que és molt més "assequible" i que ens poca estona ens portarà al punt inicial.
  • Photo of Puig Tossell
Puig Tossell
  • Photo of Ras de les Civaderes
Ras de les Civaderes
  • Photo of Puig dels Llops
Puig dels Llops
  • Photo of Puigsacalm
Puigsacalm
  • Photo of Font Tornadissa
Font Tornadisa

Comments

    You can or this trail