Time  5 hours 18 minutes

Coordinates 2545

Uploaded June 29, 2018

Recorded June 2018

-
-
4,873 f
3,807 f
0
1.5
3.0
6.05 mi

Viewed 207 times, downloaded 16 times

near Vidrà, Catalunya (España)

(26-06-2018) Ciuret-Puig Grillat-Puig Cubell-Collet de Sant Tomàs-Font Fresca-Faig de Can Font-Can Font

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Aparquem a sobre de Santa Llúcia de Ciuret, al costat de l'estreta carretera de Vidrà a Sant Privat d'en Bas. Comencem a caminar seguint per la mateixa crta. que hem vingut i al cap d'uns 0,5 km agafem un sender a mà esquerra, que ens portarà més amunt, una altra vegada a aquesta mateixa crta. que seguirem cap a l'esquerra, fins a un revolt molt pronunciat on agafem la pista de la dreta. Aquesta pista més endavant es converteix en sender i un cop passat el Pla de la Creu, arribem a un punt des d'on pugem fins al Roc de l'Àgila i al Puig Grillat, aquest últim batejat per la Colla Els Grillats de Vidrà.

Baixem pel mateix camí i seguim el camí marcat amb marques grogues de la xarxa d'Itinerànnia, que ens porta a la pista de Platraver, pista que seguim cara amunt fins el rètol de Puig Cubell, que trobem uns 50 metres abans del collet de Ciuret o Platraver. Aquí deixem la pista i les marques grogues, baixem cap a la dreta i ara seguim marques blaves. De seguida veiem un filat, el creuem i el seguim cara amunt, anem pujant i arribem al Pla de les Campades, on creuem a l'altra banda del filat i ara el camí continua deixant el filat a la nostra dreta. Arribem a un altre pla, és el Pla d'en Llebre, aquí ens allunyem del filat i creuem el pla cap a l'esquerra i en entrar un altre cop al bosc, veurem una altra vegada les freqüents marques blaves que ens portaran fins a dalt del Puig Cubell.

Des del Puig Cubell comencem a baixar per un camí que seguirem sense problemes, ja que a més a més de ser molt net i fresat, també hi ha freqüents marques de pintura blava, que ens portaran fins a baix davant d'una porta metàl•lica, on deixem les marques blaves. Creuem aquesta porta i anem cap al Collet de Sant Tomàs, on creuem a l'altre costat del filat. Seguim el camí fresat però sense marques, passem per la Font Fresca, més endavant veiem un parell de rètols, que ens indiquen el Serrat de Llevacaps i que no cal seguir. El camí baixa cap a l'esquerra, passa per la Bauma de Llevacaps i surt a una pista al Coll Rabassosa. Creuem la porta del Coll Rabassosa i seguim per la pista sense deixar-la, passem per el Faig de Can Font, per la masia de Can Font i arribem a la crta. per on hem arribat, just on hi ha el rètol de Ciuret i que seguim cap a la dreta els pocs metres que ens separen del cotxe.

Érem en Joan, en Martí, en Tomàs i dos Peps
Total temps caminant 3h 25'
Waypoint

INICI

Waypoint

CORRIOL ESQUERRE

Waypoint

CTRA. AMUNT

Waypoint

PISTA DRETA

Waypoint

PLA DE LA CREU

Waypoint

ANEM I TORNEM

Waypoint

ROC DE L'ÀLIGA

Waypoint

PUIG GRILLAT

Waypoint

PISTA AMUNT

Waypoint

RÈTOL PUIG CUBELL

Waypoint

CREUEM PORTA I ESQUERRA

Waypoint

PLA DE LES CAMPADES-CREUEM PORTA

Waypoint

PLA D'EN LLEBRE

Waypoint

DRETA I AMUNT

Waypoint

PUIG CUBELL

Waypoint

DRETA I AVALL

Waypoint

CREUEM LA PORTA

Waypoint

COLLET DE SANT TOMÀS

Waypoint

FONT FRESCA

Waypoint

RÈTOL SERRAT DE LLEVACAPS-ESQUERRA I AVALL

Waypoint

BAUMA DE LLEVACAPS

Waypoint

COLL RABASSOSA

Waypoint

BASSA

Waypoint

PORTA

Waypoint

FAIG DE CAN FONT

Waypoint

CAN FONT

Waypoint

RÈTOL CIURET

Waypoint

FINAL

Comments

    You can or this trail