-
-
1,365 ft
550 ft
0
2.3
4.7
9.39 mi

Viewed 107 times, downloaded 1 times

near Torrelletas, Catalunya (España)

Ruta amb força contrastos paisatgístics com podrem observar, des de grans camps amb vinyes fins a boscos esposos tot creuant una cantera i moltes vistes panoràmiques del Baix i Alt Penedès
Aquesta ruta, sortim del poble de Torrelletes, ja que és un punt fàcil d'accedir i poder aparcar amb comoditat. Començarem seguint el sender GR 92-3, fins arribar al desviament que puja cap al Puig d'Aguila, on ens desviarem i agafarem el camí cap a la Plana Morta, tot rodejant el Puig de la Pópia i on va a parar al Castell de Penyafort.
El tram del GR 92-3, té força desnivell fort, (pujada de la serra del Pi de L'Homanot). A més, podem anar a Casa Alta a través d'un camí senyalitzat,on pujarem i baixarem per al mateix camí, per tal de poder continuar el trajecte. Aquesta masia abandonada, és un punt emblemàtic de la zona, on trobem una explendida panoràmica del Baix Penedès.
Pel que fa el tram de la Plana Morta, trobem punts amb vistes panoràmiques de l'Alt Penedès, i els pobles i urbanitzacions del voltant. En aquest tram, creuarem per el costat de la cantera Uniland Cementera S.A, , i a continuació, tot creuant un conjunt de masies i vinyes, arribem al Castell de Penyafort, actualment en Obres.
Finalment, el retorn cap a Torrelletes, seguirem el camí que està senyalitzat amb direcció Castellet. Aquest camí, creua extenses vinyes i mostra magnifiques vistes del Penedès, a més té trams que creua boscos frondosos, però molt ben senyalitzat i amb bon molt bon estat

Comments

    You can or this trail