Moving time  5 hours 12 minutes

Time  6 hours 56 minutes

Coordinates 3048

Uploaded March 2, 2020

Recorded February 2020

-
-
5,124 ft
1,765 ft
0
2.6
5.3
10.51 mi

Viewed 24 times, downloaded 2 times

near la Menera, Occitanie (France)

El recorrico empieza en el km 8 de la pista forestal que nos lleva a Monars..
Partiendo de dicho punto, nos dirigimos por camino señalizado en dirección a la primera cima, el Comanegra ,entre el parking y la prinera cima nos separan solamente 250 m de desnivel, lo que hace esta cima muy accesible desde este punto.

Recorrido:
Parking km 8 pista de Monars-Triador de baix-Triador de dalt-Cim Coma Negra 1557 m-Pla de la Primavera- Coll Malrem-l’oratori-Camp Rodó-Serrat de les Bombardes-Beget-Coll Del Sunyer-Parking.

Una vez en la cima nos vamos a la izquierda siguiendo la arista de la montaña, el camino es muy vistoso y aereo en un primer momento iremos descendiendo hasta llegar al puebli de Beget, el punto más bajo de nuestro recorrido..una vez atravesado el pueblo empezaremos en recorrido en ascendente dirección Coll Sunyer y de allí al punto de inicio de la ruta.

Otra opción a considerar seria tomar como punto de inicio de la Ruta el pueblo de Beget.

........................................................

La Ruta comença al km 8 de la pista forestal que ens porta a Monars ..
Partint d'aquest punt, ens dirigim per camí senyalitzat en direcció a la primer cim, el Comanegra, entre el pàrquing i el cim ens separen només 250 m de desnivell, el que fa aquest cim molt accessible des d'aquest punt.

recorregut:
Aparcament km 8 pista de Monars-Triador de baix-Triador de Dalt-Cim Coma Negra 1557 m-Pla de la Primavera- Coll Malrem-l'oratori-Camp Rodó-Serrat de les bombardes-Beget-Coll De l'Sunyer-Aparcament.

Un cop al cim anem a l'esquerra seguint l'aresta de la muntanya, el camí és molt vistós i aeri en un primer moment anirem descendint fins arribar al poble de Beget, el punt més baix del nostre recorregut..una vegada travessat el poble anirem ascendint en direcció Coll Sunyer i d'allà a punt d'inici de la ruta per corriol marcat.

Una altra opció a considerar seria prendre com a punt d'inici de la Ruta el poble de Beget.
Photo

Foto

Summit

Cim Comanegra 1557 mts

Photo

Foto

Mountain pass

Coll Malrem

Sacred architecture

L’oratori

panorama

Foto

Photo

Beget

Photo

Foto

Photo

Foto

Mountain pass

Coll del Sunyer

Comments

    You can or this trail