Time  4 hours 15 minutes

Coordinates 4567

Uploaded April 17, 2020

Recorded March 2020

-
-
3,641 ft
2,101 ft
0
2.3
4.5
9.02 mi

Viewed 5 times, downloaded 0 times

near Guachipelín, Guanacaste (Republic of Costa Rica)

El Sendero Catarata la Cangreja al Parque Nacional Rincón de la Vieja és un sender d’uns 5 Km de recorregut (10 Km anar i tornar), senyalitzat amb marques de color taronja, que va fins a una preciosa cascada d’uns 40 metres. Els sender és força fàcil fins arribar als últims 400 m en que hi ha una baixada una mica més forta.
Aproximadament a la mitat del camí hi ha una desviació per anar fins a la catarata Escondida. És un sender d’uns 1.6 Km (3.3 Km anar i tornar) en una pujada molt forta arriba fins a la part de dalt de la cataracta Escondida. Però degut a estar a la part de dalt la visió de la cascada no és gaire bona.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La Cangreja Waterfall Trail in Rincón de la Vieja National Park is a trail of over 5 km (10 km back and forth), marked with orange signals, which goes to a beautiful waterfall of about 40 meters. The trails are fairly easy until the last 400 m where there is a slightly steep descent.
About halfway there is a detour to the Escondida waterfall. It is a trail of about 1.6 km (3.3 km back and forth) to the top of the Escondida waterfall. But, because we are at its top, the view of the waterfall is not very good.
Parking

Aparcament

Information

Entrada

Picnic

Taules Pícnic

Photo

Sendero Cataratas

Photo

Cartell Sendero Cataratas

Tree

Arbre

Bridge

Pont Rio Blanco

Tree

Arbre

Tree

Arbre

River

Quebrada Escondida

Tree

Arbre

Photo

Formiguer

Bridge

Pont Quebrada Agria

Intersection

Cruïlla Sendero Cataratas Escondidas

Photo

Sendero Cataratas Escondidas

Waterfall

Cataratas Escondidas

Photo

Sendero Catarata La Cangreja

Bridge

Pont

Waterfall

Catarata La Cangreja

Comments

    You can or this trail