-
-
7,530 f
5,466 f
0
1.0
2.0
4.0 mi

Viewed 9052 times, downloaded 26 times

near Saldes, Catalunya (España)

CATALÀ
· Sortim del càmping Cadí Vacacnces amb cotxe i a la rotonda del segador, sortim del poble a mà dreta direcció Saldes.
· Passat Sorribes, l'Espà, i el Mirador de l'Espà, agafem una carretera que surt a mà dreta amb un cartell indicant Vallcebre, Pleta de la Vila, Serra d'ensija i Refugi Delgado Úbeda.
· Seguim la carretera amunt, passem el Parc d'Aventures, i uns 500m més enllà, en una curva que gira a l'esquerra, hi trobem unes escales que surten a la nostre dreta, allà començarem. Podem deixar el cotxe uns metres més endavant a l'esquerra. Si està ple, a la zona on hi ha el Parc de Palomera segur trobeu lloc.
· Comencem a enfilar camí amunt per les escales, un tros enllà veurem la Font Freda.
· Seguim pujant pel camí. Sense desviar-nos del camí en cap moment arribarem als prats de la Serra d'ensija.
· A mà dreta veiem el Refugi d'Ensija, Delgado Úbeda. Ens dirigim cap a ell i el passem de llarg. Seguim pujant pel camí i culminem fent el Cap de la Gallina Pelada.
· Comencem a baixar per on hem vingut, i una vegada al refugi, enlloc de girar a mà esquerra per on hem pujat, tirem cap a la dreta tot vorejant els prats per la seva dreta, per la carena.
· Passem en primer lloc pels rasos d'Ensija i una mica més endavant la Creu de Ferro.
· Seguint la carena arribarem al Serrat Voltor, últim pic d'aquesta ruta circular que ja queda tapat per arbres.
· Des del Serrat Voltor donarem mitja volta per on hem vingut i en sortir dels arbres, girarem a mà dreta agafant el Barranc de les Llobateres.
· Sense desviar-nos en cap moment del Barranc de les Llobateres arribarem a la carretera, i una vegada allà girem a mà esquerra i en poca estona arribem al cotxe.
Shelter

Refugi Delgado Úbeda

Summit

Cap de la Gallina Pelada

Comments

    You can or this trail