-
-
2,490 f
509 f
0
8.9
18
35.53 mi

Viewed 195 times, downloaded 6 times

near Canovelles, Catalunya (España)

Sortida de petit grup de tres, des de Canovelles a les 18:00 amb forta tempesta per els voltants de Canovelles, finalment varem fer tota la ruta sense mullar-nos.
La ruta te la seva dificultat, s'ha d'estar acostumat a fer rutes llargues.
Varem patir durant tota la ruta de molta xafogor, era un no parar de suar la cansalada (quin fart de beure!)

Es pot dividir en tres trams diferenciats;

-El primer tram: fins a Castellar del Vallès, on varem arribar-hi a les 23:00 ja varem preveure de parar-hi a sopar. U varem fer en una terrassa (bar Nelson, servei ràpid) amb un bon entrepà. En aquest punt es va retirar un dels tres.

-El segon tram: de Castellar del Vallès fins a Vacarisses, en aquest tram, a excepció del pas per Matadepera, es força solitari, i te un tram (desprès de la casa del Obac fins a Vacarisses) que es fa mes llarg que no pas els quilometres que te. Hi deu ajudar el cansament, i el no haver dormit en tota la nit. La arribada a Vacarisses coincideix amb el inici del dia. Cal indicar que en un punt de la baixada a Matadepera, la ruta coincideix amb les senyals de la MM, que ens acompanyaran fins el final de la ruta.

-El tercer tram: de Vacarisses fins el monestir de Montserrat, amb parada de 30' a Monistrol per esmorzar, son les vuit del matí, un altra entrepà acompanyat de una cervesa i cafè, i sant tornem'hi. La última pujada fins el monestir es de fort desnivell, i amb molta calor.

Finalment arribem al monestir a les 10:04


Anècdotes:

Un porc senglar de dimensions considerables, ens va sortir per dues vegades seguides, corrent i grunyint al davant nostre, varem deduir que deuria tenir el petits a prop, i ens volia fer fora, ho distreure la nostra atenció, i ho va aconseguir.

Una guineu fugissera, també s'ha ens va creuar per el camí.

El tram del camí estret que va desprès de la casa del Obac, fins a Vacarisses, varem trobar a l'alçada de la cara, teranyines de una mida i consistència important.Comments

    You can or this trail