Time  6 hours 34 minutes

Coordinates 1732

Uploaded January 9, 2018

Recorded January 2018

-
-
162 ft
0 ft
0
2.9
5.8
11.51 mi

Viewed 2401 times, downloaded 101 times

near Sant Feliu de Guíxols, Catalunya (España)

Ruta fàcil i de bon seguir gràcies a les marques del GR92, blanques i vermelles, així com també, sobre tot a l'inici, de les blaves del Camí de Ronda (CdR), que després de S'Agaró es van perdent.
Només cal tenir en compte la longitud del tram i la gran quantitat d'escales que s'han de pujar i baixar en tota la ruta, sobre tot després de Platja d'Aro on, a més hem tingut que fer un desviament del Camí de Ronda que estava tancat per esllavissada a sota del "Park Hotel San Jorge". Curiosament, les marques del GR92 (força més antigues que el Camí de Ronda), ja assenyalen cap dalt, fins la carretera de Palamós i al final de l'hotel (molt mal indicat), cal saber travessar una tanca metàl·lica amb un rètol de "Camí de Ronda tancat per esllavissada" i trobar una petita escala que ens torna a connectar amb el Camí de Ronda. Semblaria doncs que ja fa temps que aquest tram té "problemes".... Esperem que s'arregli aviat!
- El Camí de Ronda en general, està molt bé, amb escales com hem dit però força ben arreglat, amb trams de túnels i passant per una gran quantitat de petites cales tant de sorra com de roca, sobre tot en el tram entre Platja d'Aro i Torre Valentina, que fan aquest tram molt variat i agradable.
- Abans d'entrar a Platja d'Aro, tenim que fer una gran volta per asfalt per salvar el Port Nàutic de Platja d'Aro. No hi ha manera de connectar directament amb l'altre costat seguint el mar i això obliga a anar a buscar la carretera que ve de Sant Feliu, seguir-la cap a la dreta i després de passar el Riudaura, girar a la dreta per acabar sortint al Passeig marítim de Platja d'Aro, amb tots els seus horrors arquitectònics arran de mar. Devia ser molt car fer una passera per deixar pas a les persones a peu.
- Un altre tram per nosaltres suprimible, és tot el recorregut del passeig de mar des de Sant Antoni de Calonge fins a Palamós. Es tot asfalt i es fa molt llarg.
La connexió entre el punt d'inici i final, està assegurada per línia d'autobús (Sarfa) que permet "fabricar-se" a mida la longitud de l'etapa.
Temps efectiu: 5h. 8'
Beach

Cala del Paller

Beach

Cala Ametller

Beach

Cala Cristus

Beach

Cala del Pi

Beach

Cala dels Esculls

Beach

Cala del Molí - Cala Alga

Beach

Cala Rovira

panorama

Mirador de les Dides

Waypoint

Palamós

Waypoint

Platja d'Aro

Waypoint

Punta de Cala Pedrosa

Beach

Sa Conca

Beach

Sant Pol

Waypoint

Torre Valentina

Waypoint

Sant Antoni de Calonge

Waypoint

Sant Feliu de Guixols

Beach

Cap Roig

Comments

    You can or this trail