Moving time  4 hours 4 minutes

Time  5 hours 36 minutes

Coordinates 2780

Uploaded March 9, 2019

Recorded March 2019

-
-
895 f
164 f
0
2.4
4.8
9.66 mi

Viewed 92 times, downloaded 4 times

near Cala Gració, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta organitzada per l'Institut d'Estudis Eivissencs (IEE). El recorregut és el típic de la zona amb alguna variant que desconeixia com es camí que duu cap a sa zona amb l'estàtua de s'àguila o es xalet amb panells solars.
La ruta s'inicia al parking de Cala Salada, posteriorment es va pel carrerany del Canal des Forn Roig amb una constant ascensió, haguent de superar algun arbre caigut. S'arriba a la variant mencionada anteriorment, que et deixa ja molt prop de la carretera de Santa Agnès però ja es torna cap als camins habituals. Es fa es Pla de Corona i sa Penya Esbarrada i de tornada es va direcció Cap Nonó fins que a la ruïna de les Cuines de s'Hereva agafam el carrerany a l'esquerra que ens durà cap a la pista que vé de Cala Salada. La ruta va cap a Cala Saladeta, prop de la mar s'ha d'anar amb atenció, no és difícil però és un petit tram de roques.

++++++++++++++++++++++
Ruta organizada por el Institut d'Estudis Eivissencs (IEE). El recorrido es el típico de la zona con alguna variante que desconocía cómo el camino que lleva hacia la zona con la estatua del águila o del chalet con paneles solares.
La ruta se inicia en el parking de Cala Salada, posteriormente se va por el sendero del Canal des Forn Roig en constante ascensión, teniendo que superar algún árbol caído. Se llega a la variante mencionada anteriormente, que te deja ya muy cerca de la carretera de Santa Agnès pero ya se vuelve hacia los caminos habituales. Se hace el Pla de Corona y la Penya Esbarrada y de vuelta se va dirección Cap Nonó hasta que en la ruina de las Cuines de s'Hereva cogemos el sendero a la izquierda que nos llevará hacia la pista que viene de Cala Salada. La ruta va hacia Cala Saladeta, cerca del mar hay que ir con cuidado, no es difícil pero es un pequeño tramo de rocas.
Waypoint

Pla de Corona

Waypoint

Cala Salada

Waypoint

Cala Saladeta

Waypoint

Ses Cuines de s'Hereva (ruina)

Waypoint

Vistes des d'era

Waypoint

Penya Esbarrada (restes)

Waypoint

Àguila

Waypoint

Vista

Comments

    You can or this trail