Time  5 hours 52 minutes

Coordinates 4141

Uploaded January 7, 2019

Recorded January 2019

-
-
2,067 f
512 f
0
3.0
6.0
11.98 mi

Viewed 281 times, downloaded 16 times

near Breda, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - arribada: Breda.

Sortirem del davant de l'església parroquial de Breda i anirem pel carrer que marxa al nord tot seguint el PR C-201 (alguna senyal de pintura groga i del camí en les faroles) que ens portarà a la sortida del poble. A partir d'aquí, el camí està molt ben senyalitzat amb pals indicatius a totes les cruïlles.
En la pujada passarem per el Coll de n'Orrí, on creuarem la carretera de Breda i començarem la pujada cap el Turó de Montsoriu. En arribar a sota del turó, trobem una pista. Aquí deixarem el PR i anirem per la pista tot pujant en direcció nord per anar a trobar la Torre de les Bruixes.
Un cop visitada i gaudit de les seves bones vistes anirem en direcció sud, per la carena per anar a trobar el Castell de Montsoriu. Un cop visitat anirem a la punta sud-oest d'on surt el PR C-201 que seguirem, fins la cruïlla del camí amb la pista que puja al castell.
En aquest punt, deixarem el PR i seguirem baixant per la pista que ens portarà a la carretera que puja del Coll de n'Orrí. La seguirem, tot pujant fins el Coll de Castellar, on la deixarem i agafarem una pista que marxa al sud-oest fins trobar-na una de molt aperduada que seguirem (té algun tros brut, però es passa) i ens portarà a una de principal que ens baixarà al Sot de Breta Riells.
El creuarem i pujarem a la casa de can Joia per continuar fins a la carretera que puja de Breda. La seguirem, tot baixant pel davant del Molí de can Joia per anar a trobar una cruïlla després del Molí on tenim el GR 83 i que seguirem amb direcció nord-oest. Esta molt ben senyalitzat amb pals indicatius. Seguirem la direcció Canigó.
El GR ens pujarà a trobar l'ermita de Sant Martí de Riells. Un cop visitada desférem el camí fins a la carretera. La seguirem tot baixant un tros (pals indicatius de GR, direcció Mataró) per després trobar una cruïlla de on surt un camí que puja a trobar una vella pista.
En aquest tros no seguiu el track , ja que estaven fent treballs de manteniment i varem tenir que seguir el recorregut vell del GR, passant pel davant de la casa i saltant una tanca per anar a trobar la cruïlla descrita.
Seguirem sempre el GR, fins el Collet de Can Julià, on deixarem el GR per seguir una pista que marxa en direcció sud-est. En la baixada menysprearem las pistes laterals, per seguir sempre la principal fins trobar una cruïlla de pistes on la principal va a Sant Llop de Viabreda.
Nosaltres seguirem la que marxa a Llevant per anar a trobar la Bòvila i d'aquí el nostre punt de sortida.

Cartografia Editorial Alpina, mapa: Montseny.

View more external

Waypoint

Vistes

Waypoint

PR

Waypoint

Coll de n' Orrí

Waypoint

Vistes

Waypoint

Cruïlla castell

Waypoint

Torre de les Bruixes

Waypoint

Castell de Montsoriu

Waypoint

Aparcament

Waypoint

Cruïlla castell

Waypoint

Cruïlla Coll de Castellar

Waypoint

Pista de desemboscar

Waypoint

Pista

Waypoint

Sot de Breta-Riells

Waypoint

Can Joia

Waypoint

Molí d'en Joia

Waypoint

Sant Martí de Riells

Waypoint

Casa

Waypoint

Collet de can Julià-Deixar GR

Waypoint

Pista de desemboscar

Waypoint

Pista

Waypoint

la Bòvila

Waypoint

RIU

Waypoint

Església de Breda

Comments

    You can or this trail