Time  4 hours 58 minutes

Coordinates 3467

Uploaded May 9, 2019

Recorded May 2019

-
-
2,847 f
1,976 f
0
2.5
4.9
9.82 mi

Viewed 239 times, downloaded 6 times

near Bellprat, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - Arribada: Bellprat.

Anirem a la cara sud del poble a buscar una pista asfaltada que seguirem en direcció sud. Estem sobre el GR 7 (pintura blanca i vermella) que seguirem fins trobar una cruïlla (pal indicatiu). Aquí deixarem el GR 7 i seguirem un altre GR que baixa a creuar el Riu de Boix, i marxa en direcció a Llevant, fins trobar una cruïlla (no té indicació) on deixem la senyalització del GR i anem pel camí que marxa més al sud-est.
Aquest camí ens pujarà a trobar la cruïlla (cartell indicatiu) de l'ermita Romànica de Sant Jaume de Queralt. La visitarem i tornarem a la cruïlla, per continuar uns metres per la pista que marxa a Llevant, per ràpidament agafar-ne una que marxa més al sud-est .
Seguirem sempre aquesta pista, menyspreant les laterals fins trobar la cruïlla (pal indicatiu) de l'Agulla Grossa. Aquí seguirem per la pista que puja al nord a trobar el Coll de la Agulla Grossa. Anirem primer a pujar al cim del mirador de l'Agulla Grossa i retornarem al Coll per pujar agafar el camí (direcció a Ponent) que ens pujarà al cim del Grony de Miralles.
El Grony de Miralles és un bon mirador. Per la cara Sud tenim la Llacuna. Per Llevant tenim el Castell dels Comtes de Santa Maria de Miralles, les muntanyes de Montserrat i el poble d'Igualada. Per la cara nord el poble de Sant Martí de Tous. Per la cara de Ponent el poble de Santa Coloma de Queralt i el Castell de Queralt.
La baixada la farem desfent el camí de l'anada fins el Coll de l'Agulla Grossa, on agafarem una pista que marxa al nord-oest. Poc després trobem una cruïlla de pistes (pal indicatiu) i el GR que seguirem fins el Castell de Queralt.
Pujarem a visitar les restes del Castell i de l'església de Sant Miquel, que està dins del recinte del Castell.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Castell_de_Queralt

Un cop acabada la visita, retornarem a la cruïlla del GR per continuar seguint-la en direcció a Ponent, fins trobar una cruïlla de camins, on deixarem el GR per agafar un camí que marxa al nord (té el barrat del GR).
Seguirem sempre aquest camí (és un camí de tota la vida, ben fressat) que ens portarà a trobar una pista principal, que seguirem en direcció a Ponent, per anar a trobar la carretera de Bellprat. La seguirem en direcció al sud per anar al nostre punt de sortida.
Cartografia: Editorial Alpina, Mapa Penedès.

View more external

Waypoint

Bellprat

Waypoint

Vistes

Waypoint

Cruïlla GR

Waypoint

Deixar GR

Waypoint

Vistes

Waypoint

Vistes

Waypoint

Sant Jaume de Queralt

Waypoint

Cruïlla Pistes

Waypoint

Cruïlla Pistes

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

l' Agulla Grossa

Waypoint

Grony de Miralles

Waypoint

Cruïlla GR

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Vistes

Waypoint

Vistes

Waypoint

Mirador Castell

Waypoint

Castell de Queralt

Waypoint

Deixar GR

Waypoint

Cruïlla Pista

Waypoint

Cruïlla Carretera

Comments

    You can or this trail