Moving time  one hour 45 minutes

Time  2 hours 38 minutes

Coordinates 1124

Uploaded April 2, 2021

Recorded April 2021

-
-
1,040 ft
543 ft
0
1.0
1.9
3.89 mi

Viewed 22 times, downloaded 0 times

near Bellmunt de Priorat, Catalunya (España)

Ruta circular de 6 km., que envolta Lo Sarraí
Sortirem del pàrquing del Museu de les Mines de Bellmunt, la millor forma d’arribar-hi és agafar la carretera de circumval•lació que trobem a l’esquerra uns 100 m. abans d’arribar a Bellmunt, just desprès de la piscina municipal.
Un cop al pàrquing, tornem uns 100 m. per la carretera que hem baixat, fins un camí a la dreta amb un cartell que diu “El Molar, El Masroig, Lo Sarraí, Puig Roig”, l’agafem, passarem pel que queda del camp de futbol seguirem direcció a les Boves Fresques, en pocs metres trobarem una cruïlla de camins, pel de l’esquerra, on diu “Sarraí, El Masroig” és per on tornarem, ara anem pel de la dreta, direcció a “Boves Fresques, Puig Roig, (Poblat Ibèric), El Molar”, som al GR-174, seguirem durant 1 km. per aquest camí, fins que el deixarem a l’esquerra per agafar un sender, sense senyalitzar, que va paral·lel a una línia elèctrica, és el Camí del Mas Subirat, pel que anirem uns 900 m., fins arribar a unes vinyes, on agafarem l’únic camí que hi ha direcció sud durant 350 m., fins arribar a un altre camí amb oliveres al costat on girarem a l’esquerra per arribar a en 400 m., a un sender carener, que agafarem a l’esquerra, és el Camí del Palell o de Bellmunt al Masroig, al cap de 1,3 km., arribem a una cruïlla de senders, on a l’esquerra podem anar en 5 minuts (són 300 m.) a Lo Sarraí, un punt de guaita amb vistes aèries, on hi ha una antiga fita del Priorat d’Scala Dei.
Tornem a la cruïlla seguint direcció “Mina Eugenia, Bellmunt del Priorat” el sender baixa, per arribar en 350 a unes vinyes, som a les Terres Banques, agafarem el camí que baixa a l’esquerra i abans de 200 m., arribarem al camí de les Boves Fresques, per on ja hem passat anteriorment, que agafarem a la dreta, on refarem el camí ja fet per arribar al punt de sortida.
Intersection

Camí a la dreta

Intersection

Camí de la dreta

Intersection

Sender a l'esquerra

Intersection

Camí a l'esquerra

Intersection

Sender a l'esquerra

Panorama

Mirador

Intersection

Sender a la dreta

Intersection

Camí a la dreta

Comments

    You can or this trail