Moving time  3 hours 18 minutes

Time  4 hours 3 minutes

Coordinates 2223

Uploaded April 10, 2019

Recorded April 2019

-
-
761 f
315 f
0
2.0
3.9
7.83 mi

Viewed 48 times, downloaded 4 times

near Audrix, Nouvelle-Aquitaine (France)

Audrix, een gehuchtje aan de overkant van de Vezere-rivier boven op een heuvel.
Bekend om het jaarlijks opbouwen van een gigantische stro-pop. Dit jaar is het Cromanix de jager-verzamelaar, maar de voorgaande jaren stond hier een mammoet en een berenpaar.

Dit allemaal bij de parkeerplaats annex vertrekpunt van deze dubbele lus-wandeling. Het is een ronde in de vorm van een 8 en loopt over 2 kleinere rondjes. De boucle dez Combes en de boucle du Peyrat.

Na natuurlijk de kerk op de foto te hebben gezet lopen we gelijk het minidorp uit en de natuur in. Het gaat gelijk naar beneden de vallei in over bospaden met bemoste keienmuurtjes ernaast.

Na 2,5km komen we op het bos-kruispunt waar we later ook weer komen aan het eind van de lus om terug richting Audrix te lopen.
Nu gaan we links omhoog de heuvel weer op richting het gehucht le Muscle. Ook hier staan Anton Piek achtige huisjes met mooie uitzichten de vallei in.

In een ruime boog lopen we langs een manege weer in de richting van het eerdere kruispunt om hier nu linksaf te buigen de andere helft van de andere lus te lopen en zo terug te keren in het dorp Audrix.

Mocht deze wandeling je aanspreken en/of heb je hem gelopen dan kun je een berichtje achterlaten met een beoordeling.
Helemaal leuk vinden wij het als je onder onze foto klikt en onze volger wordt.

Veel wandelplezier.

View more external

Hier staat een giga stropop. Andere jaren waren er een mammoet en een beer met jong. Je kan een foto van jezelf en de pop mailen.

Comments

    You can or this trail