-
-
2,074 f
1,711 f
0
0.5
1.1
2.12 mi

Viewed 15 times, downloaded 0 times

near La Tierra del Trigo, Canarias (España)

Vertrekpunt aan het einde van de TF-423 bij Hotel Rural Finca la Hacienda en de Ermita Nuestra Senora de Lourdes. Grote parkeerplaats! Korte, lichte en fraaie wandeling met een aantal lastige punten! Langs de kerk, even door het dorp en dan gaan we rechtsaf en komen dan ‘achter’ de bebouwing. Evenals de vorige wandeling (5.22) is in het begin het pad ‘glibberig’. Goed oppassen!
Als we de 4x4 weg oversteken gaan we een pad naar beneden richting de Tubería. Dit pad staat zowel op de OSM kaart als op de officiële topografische kaart. Een straffe en lastige afdaling! Tot onze ‘verbazing’ loopt een gedeelte van het pad boven op de Tubería. De breedte is ca. 1 meter (hier en daar zorgt de begroeiing ervoor dat de breedte gehalveerd is). Op twee plaatsen ontbreekt een (klein) gedeelte van de bedekking. Maar dit is niet onoverkomelijk.
In de direct nabijheid van een aantal verlaten gebouwen/huizen verlaten we de Tubería en komen op een pad dat ons brengt bij de bewegwijzerde route richting la Tierra del Trigo. Uitzichten zijn hier zeer fraai. We kiezen ervoor van de bewegwijzerde route af te gaan. Een ‘smal’ pad wat na korte tijd over-gaat in een 4x4 weg die uitkomt op de (geasfalteerde) bewegwijzerde route. Het laatste stukje is opnieuw een straffe afdaling maar de ‘haven’ is in zicht.
01-MRT-17 3:24:00AM
21-JAN-17 2:48:41AM
01-MRT-17 3:06:09AM

Comments

    You can or this trail