-
-
3,038 ft
1,267 ft
0
2.0
4.0
7.96 mi

Viewed 1696 times, downloaded 52 times

near Colldejou, Catalunya (España)

(Les dificultats estan basades en la meva capacitat, jo només camino i la meva jornada ideal son uns 30km en pla o uns 20km amb uns desnivells d’uns 1.500positius)

Sortim de la Mola de Colldejou per el Gr 7, al arribar al WP1 ens desviem deixem el Gr7 i ens dirigim al coll de Freginals i farem la primera part de l’ascensió per el camí de la cova fins arribar al WP2 on tornarem a trobar el Gr7 el qual ens portar fins al cim. Tot aquest tram d’ascensió te una bona pendent però es fa bastant còmodament i esta molt ben marcat.
Un cop fet el cim on gaudirem d’unes bones vistes al camp de Tarragona i a la serra de Llaberia.
Després continuarem fins a cavall Bernat seguint uns punts blaus repintats fa poc temps.
Per baixar al coll del Guix podríem seguir el Gr, però nosaltres optem per seguir les senyals blaves, una mica més pendent però més curt.
Un cop al coll del Guix (WP3) començarà una pujada amb una pendent molt pronunciada, pujarem poc a poc mirant de no perdre de vista les marques blaves, és el millor camí per pujar.
Fins que no veiem la fita no ens fem il•lusions que no estem dalt…
Dalt de tot tenim el cim de la Miranda amb l’observatori, unes fantàstiques vistes al camp de Tarragona i ara veiem la Mola de Colldejou, així com tota la carena que farem, amb la creu de llaberia, el mont-redon, etc…
Continuem seguint els punt blaus fins al peu del mont-redon (WP4) (en algun punt costa veure els punts però no te pèrdua) avui com que el temps no acompanyava no hem fet el mont-redon i he manat directament al Cavall Bernat,
CAVALL BERNAT: La pujada és molt directa, però poc a poc la farem sense problema, primer un tram amb terra, i 5mts abans que s’acabi la terra girem a la dreta i pugem per les roques es fàcil intuir el camí més fàcil, arribem a un “pla” i veiem una Petita canal d’uns 3 mts, per on pujarem, pujar és molt fàcil, però al baixar s’ha de vigilar perquè costa veure on posar els peus.
El cim tot i ser aeri permet estar al capdamunt sense problema. (Sobra dir que aquest cim amb vertigen ni intentar-ho)
En el WP5 que és la zona on voltegem el cim tenim uns 50mts amb un troç una mica aeri després ja no hi ha més zones Aéreas.
Anirem baixant per una bona pendent fins al WP6, allí agafarem el camí que ens portarà a Colldejou, anirem creuant diferents pistes, però nosaltres anirem gairebé tota la estona per senders.
Justa abans d’arribar a Colldejou (wp7) hi havia un camí per no passar per la carretera, aquest avui no era transitable i hem passat per la carretera fins arribar al pàrquing.
Waypoint

C43 WP1

Waypoint

C43 WP2

Waypoint

C43 WP3 Coll de Guix

Waypoint

C43 WP4

Waypoint

C43 WP5

Waypoint

C43 WP6

Waypoint

C43 WP7

Waypoint

Cavall Bernat de Llaveria 834m

Waypoint

La Miranda / Llaberia 907m

Waypoint

Mola de Colldejou 921m

Waypoint

Montredon 863

1 comment

You can or this trail