Time  3 hours 53 minutes

Coordinates 1649

Uploaded April 6, 2019

Recorded March 2019

-
-
420 f
107 f
0
1.8
3.6
7.27 mi

Viewed 30 times, downloaded 0 times

near Bordils, Catalunya (España)

En aquest tercer tram, anem des de l'estació de tren de Bordils a Flaçà. Sortint de Bordils, passem uns camps de cultiu i d'arbres, per sender agafant la carretera de la Costa, ens dirigim a Sant Martí Vell. Aquest poble és el lloc perfecte per descansar envoltat d'aire fresc. Després saltarem una petita riera fins arribar al mirador de les Gavarres. Podrem observar les vistes i a prop ens remuntem a agafar els camins de Bast, pels quals caminem fins arribar a Can Ginestet, un antic castell gòtic en ruïnes. Caminem fins arribar a Sant Joan de Mollet i després agafem carretera fins l'estació de Flaçà.
Següent tram: Flaçà - Sant Jordi Desvalls
.
.
.
Castellano:
En este tercer tramo vamos desde la estación de tren de Bordils a Flaçà. Saliendo de Bordils, pasamos unos campos de cultivo y de árboles, por sendero tomando la carretera de la Costa, nos dirigimos a Sant Martí Vell. Este pueblo es el lugar perfecto para descansar rodeado de aire fresco. Después saltaremos una pequeña riera hasta llegar al mirador de las Gavarres. Podremos observar las vistas y cerca nos remontamos a coger los caminos de Bast, por los que caminamos hasta llegar a Can Ginestet, un antiguo castillo gótico en ruinas. Caminamos hasta llegar a Sant Joan de Mollet y luego cogemos carretera hasta la estación de Flaçà.
Siguiente tramo: Flaçà - Sant Jordi Desvalls
És un dels vestigis del passat agrícola i ramader de la zona.
Can Ginestet o Cal Sr. Pere, és datada del SXIII. Va ser una casa fortificada que ca esdevenir un autèntic castell. L'estil arquitectònic dels arcs és clarament gòtic i pertanyia a la sala principal. Aquests arcs apuntats són molt similars a la del Castell de Montsoriu amb cronologia gairebé idèntica. Posteriorment, en els segles XIV-XVI, la sala gòtica va quedar compartimentada en 4 petites estances i a més es va constriur un pis superior, quedant amb planta i dos pisos. A finals del segle XVI restaria en desús fins arribar a les ruïnes actuals.
Contempleu el paisatge de les Gavarres, Els Àngels i el campanar de l'església de Sant Martí Vell

Comments

    You can or this trail