Moving time  4 hours 26 minutes

Time  9 hours 2 minutes

Coordinates 3316

Uploaded April 28, 2018

Recorded April 2018

-
-
3,110 f
1,823 f
0
3.2
6.4
12.82 mi

Viewed 419 times, downloaded 24 times

near Vallverd de Queralt, Catalunya (Espa帽a)

El Cogull贸 de Cabra i Sant Miquel de Montclar es troban incl貌s al repte dels 100 cims de la FEEC
20-21馃搶/100 CIMS
Recu茅rdalo siempre:
A UNA CIMA NO SE LLEGA SUPERANDO A LOS DEM脕S, SI NO SUPER脕NDOSE A UNO MISMO! 馃挭馃挭馃挭
Descripci贸n en Catal谩n, Castellano e Ingl茅s

CATAL脌
Ascens al cim del Cogull贸 de Cabra (881 mts.) I al de Sant Miquel de Montclar (948 mts.), Tots dos pertanyents al repte dels * 100 Cims * de la FEEC i compresos a l'Alt Camp ia la Conca de Barber脿 (Tarragona).
S'inicia en sentit contrari a les agulles del rellotge, per pista forestal fins al w.07 en qu猫 ens desviem a La Cova Cativera, que despr茅s de visitar-retornarem a la mateixa pista, que ens portar脿 en pocs metres, al cim del Cogull贸 de Cabra o dels Quadres (881 mts.), ja per sender ia poca dist脿ncia es troba la Roca del Cogull贸, baranes i escala de fusta, cadenes i cable met脿l路lic de suport per al seu ascens o descens, en el nostre cas descens pel que seguirem per trams de senda i pista forestal, despr茅s d'haver passat pel Coll de Romigueres, des d'aqu铆 fem poc mes de 2 kms. fins al d'ascens suau per enlla莽ar amb el GR-7 i anar descendint altra vegada suaument per sender fins Villaespinosa (1'7 kms.). En aquesta poblaci贸 girem a l 'esquerra per la carretera TV-2015 i fem 1 km. aproximadament, fins que en tornem a prendre a la dreta per pista forestal per canalitzar ja per pujada Sant Miquel de Montclar (2'5 kms), al cal fer un gir de 90潞 a l'esquerra per anar prenent a poc a poc el sender d'ascens final. Bones vistes des del cim i visita obligada a la Torre del que va ser el Castell (ru茂nes) i l'Ermita (oberta) de Sant Miquel de Montclar. Despr茅s de la foto de rigor agafem sender avall fins on s'enlla莽a amb cam铆 forestal que fins al lloc d'inici / estacionament.
La longitud i no tant al desnivell, em fan valorar-la com moderada (no t猫cnica, per貌 si f铆sica).
BON CAM脥 馃實

CASTELLANO
Ascenso a la cima del Cogull贸 de Cabra (881 mts.) y al de Sant Miquel de Montclar (948 mts.), ambos pertenecientes al reto de los *100 Cims* de la FEEC y comprendidos en el Alt Camp y en la Conca de Barber脿 (Tarragona).
Se incia en sentido contrario a las agujas del reloj, por pista forestal hasta el w.07 en el que nos desviamos a La Cova Cativera, que tras visitarla retornaremos a la misma pista, que nos llevar谩 en pocos metros, a la cima del Cogull贸 de Cabra o dels Quadres (881 mts.), ya por sendero y a poca distancia se encuentra la Roca del Cogull贸, barandas y escalera de madera, cadenas y cable met谩lico de apoyo para su ascenso o descenso, en nuestro caso descenso por el que seguiremos por tramos de senda y pista forestal ,tras haber pasado por el Coll de Romigueres, desde ah铆 hacemos poco mas de 2 kms. hasta el de ascenso suave para enlazar con el GR-7 e ir descendiendo otra vez suavemente por sendero hasta Villaespinosa (1'7 kms.). En dicha poblaci贸n giramos a la izquerda por la carretera TV-2015 y hacemos 1 km. aproximadamente, hasta que en volvemos a tomar a la derecha por pista forestal para encauzar ya por subida Sant Miquel de Montclar (2'5 kms), en el hay que hacer un giro de 90潞 a la izquierda para ir tomando poco a poco el sendero de ascenso final. Buenas vistas desde la cima y visita obligada a la Torre de lo que fu茅 el Castillo (ruinas) y la Ermita (abierta) de Sant Miquel de Montclar. Tras la foto de rigor tomamos sendero abajo hasta donde se enlaza con camino forestal que hasta el lugar de inicio/estacionamiento.
La longitud y no tanto al desnivel, me hacen valorarla como moderada (no t茅cnica, pero si f铆sica).
BUEN CAMINO 馃實

INGL脡S
Ascent to the top of Cogull贸 de Cabra (881 mts.) And to Sant Miquel de Montclar (948 mts.), Both belonging to the challenge of the * 100 Cims * of the FEEC and included in the Alt Camp and the Conca de Barber脿 (Tarragona).
It starts in a counter-clockwise direction, along a forest track until W.07, where we turn off to La Cova Cativera, which after visiting it will return to the same track, which will take us, in a few meters, to the top of Cogull贸 of Cabra or dels Quadres (881 mts.), already by footpath and to little distance is the Rock of the Cogull贸, rails and wooden stairs, chains and metallic cable of support for its ascent or descent, in our case descent by which we will continue by sections of path and forest track, after having passed through the Coll de Romigueres, from there we do little more than 2 kms. until the one of soft ascent to connect with the GR-7 and go descending again gently by footpath until Villaespinosa (1'7 kms.). In this population we turn left on the TV-2015 road and we make 1 km. approximately, until we turn right again onto a forest track to continue the Sant Miquel de Montclar climb (2'5 kms), where we have to make a 90潞 turn to the left to gradually take the path of final promotion. Good views from the top and a must visit to the Tower of what was the Castle (ruins) and the Hermitage (open) of Sant Miquel de Montclar. After the photo of rigor, we take the path down to where it joins the forest road that leads to the starting / parking area.
The length and not so much the difference, make me value it as moderate (not technical, but physical).
GOOD ROAD 馃實
Photo

Foto

Intersection

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Foto

panorama

Foto

panorama

Foto

Intersection

Foto

Agafem la dreta
Intersection

Foto

A m脿 esquerra
panorama

Foto

Intersection

Foto

A mano izquierda
Intersection

Foto

A mano izquierda
Cave

Cova Cativera

Intersection

Direcci贸n Cim del Cogull贸

Summit

Cogull贸 de Cabra

Photo

Foto

Summit

Roca de Cogull贸 de Cabra

Summit

Roca de Cogull贸 de Cabra

Photo

Escalera y cadenas para acceder a Cogull贸 de Cabra

panorama

Foto

panorama

Foto

Intersection

A la izquierda

Photo

Foto

Photo

Corriol

Photo

Prados de trigales

Photo

Amapola

Photo

Foto

Photo

Foto

Photo

Trigal

Divisando el objetivo!
Photo

M谩s cerquita del objetivo!

Photo

Corriol

Photo

Panor脿mica de la Ermita de Sant Miquel de Montclar

Summit

Sant Miquel de Montclar

Sacred architecture

Ermita Sant Miquel de Montclar

Intersection

Foto

Comments

    You can or this trail