Time  5 hours 5 minutes

Coordinates 2826

Uploaded August 30, 2018

Recorded August 2018

-
-
5,492 ft
2,542 ft
0
2.4
4.9
9.79 mi

Viewed 594 times, downloaded 24 times

near Montseny, Catalunya (España)

Començant a caminar des de el costat de la carretera de les Illes, trobarem la Font de les Naiades, a on agafem la pista de la dreta, en direcció a Sant Marçal, trobant les restes de la fabriqueta d’en Tolín, seguim la pista fins arribar a la Font Bona, tal com diu el seu nom es de las millors aigües del Montseny, aquí trobem un corriol marcat fins a l’aparcament de Sant Marçal, en aquet punt trobem els indicadors del GR 5.2 i Matagalls els seguim, trobant el Coll de Sant Marçal, Collet del Ginestar, Pla del Parany, pla dels Èvols, Coll Sesportadores, Serrat Llis, Coll Pregon, Collet de l’Home Mort i Matagalls, de tornada desfem el camí fins arribar als cotxes.
Fountain

Font Bona

Font_Bona
Fountain

Font de les Naiades

Font_de_les_Naiades
Summit

Matagalls

Matagalls
Ruins

fabriqueta d'en Tolín

fabriqueta_d'en_Tolín
Mountain pass

Coll Pregon

Coll_Pregon

Comments

    You can or this trail