Time  3 hours 51 minutes

Coordinates 2220

Uploaded August 23, 2018

Recorded August 2018

-
-
3,835 ft
2,549 ft
0
2.0
3.9
7.82 mi

Viewed 836 times, downloaded 40 times

near Montseny, Catalunya (España)

Començant a caminar desde el costat de la carretera de les Illes, a on trobem la Font de les Naiades, agafem la pista de la dreta, en direcció a Sant Marçal, però a l’arribar al encreuament de la fabriqueta d’en Tolín, deixem aquesta pista i prenem el camí de la dreta, en direcció al serrat de la Socarrada, fins la Font d’en Gallina, desfent un tros de camí i anem per la pista en direcció a la Roca de les Illes, el Bassau, Roca del Bes, Sot dels Llorers, amb la Font de les Arrancades, Serrat Llarg, trobant el GR-5.2 el prenem trobant la Creu d’en Picarín, continuem fins a la Fabriqueta, el Puig i la font del Puig, seguim de nou la pista que aquí esta en molt bon estat i en pocs minuts arribem a l’Ermita de Sant Marçal, seguim en direcció a la Font Bona, tal com diu el seu nom es de las millors aigües del Montseny, continuem la pista de baixada, trobem el camp Safiguera, fins trobar el Sot del Redorta, desde on prenem un camí a la dreta, fins arribar al Fitó amb unes vistes precioses, desfem un tros de camí i ens dirigim al Sot de les Illes, les Illes i als cotxes.
(aclariment per quan las portes del càmping estiguessin tancades, quan el vaig fer estaven obertes i es podia passar perfectament. I a una alternativa que es baixa’n del Fito per el mateix camí troben una intersecció que va en direcció al càmping, però en la altre direcció va cap a Sant Bernat, el seguim uns metres i ens desviem per un corriol que baixa directament fins a la carretera molt a prop del cotxes. Aquesta alternativa en mes curta però baixa mes i es te que travessar el riu per sobre de unes pedres.) adjunto enllas https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/fito-naitades-34867357
Waypoint

Roca del Bes

Roca_del_Bes
Fountain

Font de Gallina

Font_de_Gallina
Tree

Castanyer de les Illes

Castanyer_de_les_Illes
Waypoint

Creu d'en Picarín

Creu_d'en_Picarín
Fountain

Font de les arrencades

Font_de_les_arrencades
Ruins

fabriqueta d'en Tolín

fabriqueta_d'en_Tolín
Fountain

Font de les Naiades

Font_de_les_Naiades
Summit

El Fitó

El_Fitó
Fountain

Font Bona

Font_Bona
Religious site

Ermita de Sant Marçal

Ermita_de_Sant_Marçal
Ruins

La Fabriqueta del Puig

La_Fabriqueta del_Puig

Comments

    You can or this trail