Time  4 hours 18 minutes

Coordinates 1975

Uploaded August 5, 2018

Recorded August 2018

-
-
4,487 ft
3,272 ft
0
1.7
3.4
6.79 mi

Viewed 110 times, downloaded 3 times

near El Brull, Catalunya (España)

Aparquem al pàrking de coll Fòrmic.
Comencem a caminar direcció a font de Faig, ermita de Maria Mitjancera, pugem a la carretera del Brull fins trobar la font de l’Aulet o de Riudeboix, i aquí per corriol comencem a pujar cap al collet de font Pomereta, baixem a la font i per pista anem fent la volta, fins trobar el collet del Trèmols, cabana de Fontsavellar, turó de la Terma d’en Planes, collet de Sant Miquel, turó dels Esqueis, pla de Cinc Sous, font dels Manlleuencs, font de la Sardana, font Clareta o del pla de la Gavarrera, pujem una mica fins el pla de la Barraca i a partí d’ara és pla i avall, trobem els roures del Marqués i ja serem als cotxes.
fountain

Font Clareta

Font_Clareta
fountain

Font dels Manlleuencs

Font_dels_Manlleuencs
Sacred architecture

ermita de Maria Mitjancera

ermita_de_Maria_Mitjancera
fountain

Font de la Sardana

Font_de_la_Sardana

Comments

    You can or this trail