Time  4 hours 27 minutes

Coordinates 1551

Uploaded May 5, 2018

Recorded May 2018

-
-
4,130 f
3,475 f
0
1.3
2.5
5.03 mi

Viewed 195 times, downloaded 14 times

near Santa Fe del Montseny, Catalunya (España)

Arriba’n amb cotxe fins a l’aparcament de l’Avet Blau, aquí començarem a caminar, en direcció al pantà de Santa Fe, Figueroles, l’Alzinella, els Empedrats, havent passat aquet punt i abans de arribar al Coll de la Mosqueta, (de finals de abril a principi de maig, trobem un camp de lliris preciós), continuem per el Coll de la Mosqueta, els Passejadors, Collada Alta, amb el Cigaló, Roca que Seu, la Grapissa, la Forca de Cal Trompo, Cal Trompo, i tornar a l’aparcament de l’Avet Blau
Forca de cal trompo
el Cigaló
Camp de lliris final de abril principis de maig
Roca_que_Seu

Comments

    You can or this trail