Time  7 hours 44 minutes

Coordinates 1541

Uploaded September 23, 2016

Recorded September 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,064 f
3 f
0
2.6
5.2
10.32 mi

Viewed 653 times, downloaded 41 times

near Peníscola, Valencia (España)

SENDERISME: 11 senderistes a Peñíscola. En esta ocasió anem a la part nord de la Serra d'Irta. Té com a inici i final la urbanització Residencial Edison, on deixem els cotxes. Ens encaminem cap a l'Ermita de Sant Antoni, a la qual no arribem, ens desviem per una senda que naix a la nostra esquerra una vegada arribem a la pista. Travessem uns quants barrancs com el de la font Nova. Finalment arribem al Mas del Senyor que és una zona recreativa i on esmorzem. A partir d'este punt s'inicia un baixada de gran bellesa paisatgística que ens conduïx a la platja (de fina arena) a través del barranc de la Carrera. Ens parem a prendre un gratificant bany, sense presses i amb moltes rialles. Continuem la ruta paral·lels a la platja pel camí del Mar, prenent alguns atalls i passant per la Torre Badum. A poc del final arribem a una caleta de pedra, molt bonica, i ens parem a prendre un altre bany i menjar-nos un entrepà. Al punt d'inici i final només ens quedaven uns centenars de metres. Es tracta d'una ruta fàcil però llarga on es combina perfectament la muntanya amb la platja i les sendes amb les pistes forestals.
Peníscola/Peñíscola

1 comment

 • Photo of rutadura

  rutadura Sep 27, 2016

  I have followed this trail  View more

  Bona ruta, part d'Ella la vam recórrer amb La Peña, arribant al Castell de Pulpís per La Ermita de Sant Antoni.

You can or this trail