-
-
9,564 ft
6,601 ft
0
2.3
4.6
9.2 mi

Viewed 302 times, downloaded 3 times

near Les Angles, Région Languedoc-Roussillon (France)

Pujada al cim del Carlit (2920 m.) a la Cerdanya francesa amb un dia NO molt apropiat però amb molta força de voluntat i sobretot bona companyia per intentar aconseguir-ho.

Amb dubtes fins a l’últim moment degut a les condicions meteorològiques adverses i fins i tot perilloses que ens veníem a sobre vam fer el cim "in extremis" amb una visibilitat completament nul·la i varen baixar amb neu, pedra i molta aigua, sort dels gps de muntanya (un de ells va enregistrar aquet track) que en tot moment ens va indicar l’alçada i el camí de tornada. Per cert, encara que l'excursió ha sigut a finals d'Abril el gruix de neu era considerable i per tant la ruta aquí marcada no coincideix amb el camí que podem trobar sense neu.

Una experiència inoblidable a repetir aviat, això si més de cara a l’estiu per gaudir de l’únic que no van tenir, les vistes.

View more external

You can or this trail