• Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA
  • Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA
  • Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA
  • Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA
  • Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA
  • Photo of 2015-03-28 COTES-CLOT DEL NEGRE-BARRANC DE LA PINADA

Time  3 hours 58 minutes

Coordinates 1051

Uploaded March 29, 2015

Recorded March 2015

-
-
1,298 f
111 f
0
1.4
2.9
5.72 mi

Viewed 1413 times, downloaded 10 times

near Antella, Valencia (España)

SENDERISME: 5 senderistes ens reunim per anar Cotes, a buscar el Clot del Negre, revolta del riu Xúquer on es pot prendre el bany en la seua platja natural. Deixem el cotxes i comencem la ruta cap a la carretera de Sellent a Sumacarcer, passant per l'Arcaeta de Xella. Creuem la carretera i seguim pel camí Casa Blanca cap al Barranc de la Pinada. Quasi tota la ruta està feta muntanya a través, per sendes de cabres i porc senglars, de fet veiem alguns a una certa distància. Anem seguint les sendes molt clares que deixen els porc senglars, per terreny irregular, encara sort que entre l'arxilaga i la cosquolla abunden zones més o menys clares per a anar caminant per elles el més possible. Es recomana pantaló llarg. Quan estem entrant en el barranc de la Pinada vorem a la nostra dreta en un vallat tancat, es la Cova de la Moneda o dels rates-penades, situada en la muntanya del Montot, té una profunditat de 43 metres i un recorregut total de 303 m. Creuem el barranc i seguim cap amunt a buscar La Lloma, trobant-nos amb una caseta ideal per al nostre esmorzar. Una vegada acabat l'esmorzar continuem cap a l'alt d'El Montot (419 m). La baixada la fem, sempre muntanya a través, paral·lels al barranc de Conca, cap a la monumental pedrera que domina la zona. Creuem la pedrera i es disparen les alarmes. Eixim de la mateixa i arribem a la carretera, girant a l'esquerra fins al camí Casa Blanca. Creuem la carretera per la nostra dreta i anem directes al Clot del Negre, donant per finalitzada la nostra ruta "muntanya a través" de hui.

Comments

    You can or this trail