Coordinates 293

Uploaded July 16, 2019

-
-
3,278 f
2,318 f
0
1.4
2.7
5.42 mi

Viewed 287 times, downloaded 7 times

near la Febró, Catalunya (España)

Puig Gallicant es troba inclòs al repte dels 100 cims de la FEEC
122📌
Recuérdalo siempre:
A UNA CIMA NO SE LLEGA SUPERANDO A LOS DEMÁS, SI NO SUPERÁNDOSE A UNO MISMO 💪
Descripción en Catalán y Castellano
DIFICULTAT TÈCNICA : Fácil
DIFICULTAT FÍSICA: Moderada
HI HA CAP FONT DE AIGUA: No
ALTITUD: 1870m.

---CATALÀ---
INFORMACIÓ
PUIG DE GALLICANT:
Cim situat a les Muntanyes de Prades, amb una gran vista sibre el poble de Siurana i el pantà. El vèrtex geodèsic es troba enmig de bosc, la qual cosa fa que no tinguem la sensació d'estar al capdamunt. Si ens movem pel cim, segur que aconseguirem trobar un mirador al NO, des d'on es veu Siurana amb els seus cingles espadats; al fons, Cornudella; al darrere; la serra Major del Montsant i, al N, els cingles de la serra de Gritella.
Coordenades: 329137/4568460.

TRACK
Sortim des del poble la Febró per la carretera T-704 fins al km 26 on deixarem el cotxe en una àmplia esplanada. Des d'aquí comença la caminada pel GR7, que ens farà anar descendint per una pista cap als Gorg dels Mas de Frares, també coneguts comos els (Gorgs de la Febró), passem davant de ells i vam descobrir per a la nostra decepció que amb prou feines tenen aigua.. Continuem el GR7, que ens porta fins a les ruïnes de Gallicant, fem una breu parada a una petita ombra i des de baix s'albira el nostre objectiu del dia, Puig de Gallicant, ens queda l'últim tram que discorre per un corriol amb un desnivell considerable.. Arribem per fi al cim del Puig de Gallicant, on ens trobem una creu amb un pessebre d'una colla infantil, ia uns metres el vèrtex geodèsic del cim, després de les conegudes fotos ens refugiem en les ombres dels arbres per fer un merescut descans, ja que estem al juliol i el sol ens ha castiga de valent ..
Tornem a desfer el camí pràcticament de l'anada. Arribem als Gorgs i ens donem uns banys, que amb la calor passada ens sentin d'maravillla 😉, d'aquí tornem al cotxe i finalitza la nostra ruta.
BON CAMÍ 🌍

--- CASTELLANO ---
PUIG DE GALLICANT
Cumbre situado en las Montañas de Prades, con una gran vista sibre el pueblo de Siurana y el pantano. El vértice geodésico se encuentra en medio de bosque, lo que hace que no tengamos la sensación de estar en lo alto. Si nos movemos por la cima, seguro que conseguiremos encontrar un mirador al NO, desde donde se ve Siurana con sus riscos escarpados; al fondo, Cornudella; detrás; la sierra Mayor del Montsant y, al N, los riscos de la sierra de Gritella.
Coordenadas: 329137/4568460

TRACK
Salimos desde el pueblo La Febró por la carretera T-704 hasta el Km 26 donde dejaremos el coche en una amplia explanada. Desde aquí comienza la caminata por el GR7, que nos hará ir descendiendo por una pista hacia los Gorg dels Mas de Flares, tambien conocidos comos los (Gorgs de La Febró), pasamos delante de ellos y descubrimos para nuestra decepción que apenas tienen agua.. Continuamos el GR7, que nos lleva hasta las ruinas de Gallicant, hacemos una breve parada en una pequeña sombra y desde abajo se divisa nuestro objetivo del día, Puig de Gallicant, nos queda el último tramo que discurre por un corriol con un desnivel considerable.. Llegamos por fin a la cima del Puig de Gallicant, donde nos encontramos una cruz con un pesebre de una colla infantil, y a unos metros el vértice geodésico del Cim, tras las consabidas fotos nos refugiamos en las sombras de los árboles para hacer un merecido descanso, ya que estamos en Julio y el sol nos ha castiga de lo lindo..
Volvemos a desandar el camino prácticamente de la ida. Llegamos a los Gorgs y nos damos unos baños, que con la calor pasada nos sientan de maravillla 😉, de ahí volvemos al coche y finaliza nuestra ruta.
BUEN CAMINO 🌍
Intersection

Foto

Intersection

Foto

River

Foto

Waypoint

Foto

Waterfall

Gorg La Febró

River

gorguet

Waterfall

Gorguina

Waypoint

Foto

Information

Foto

Archaeological site

Gallicant

Summit

cim

3 comments

 • Photo of Francesc Gomis

  Francesc Gomis Jul 23, 2019

  Hola Ana, que tal estaban los gorgs de agua para el baño?

  Gracias.

 • Photo of Anna Sin Más

  Anna Sin Más Jul 23, 2019

  Francesc nosotras pudimos bañarnos un poco, pero ha estas alturas no creo que quede mucha agua..

 • Photo of Francesc Gomis

  Francesc Gomis Jul 23, 2019

  Muchas gracias Ana.

You can or this trail