Time  5 hours 35 minutes

Coordinates 1664

Uploaded November 29, 2017

Recorded November 2017

-
-
2,372 f
1,082 f
0
2.0
4.0
7.95 mi

Viewed 148 times, downloaded 7 times

near La Riba, Catalunya (España)

(A causa d'un problema amb el GPS i tot que la ruta d'avui comença a l'aparcament de cotxes just al costat del camp de Futbol de la Riba, no comença a comptar fins a la Font de Pascual).
Comencem la ruta escollida per avui, deixant el cotxe a l'aparcament annex al camp de futbol de la Riba situat a tocar de la carretera TV-7044 direcció a Farena.
Sortim de l'aparcament cap a la carretera direcció a Farena. Aproximadament a cent metres, hem de prendre un corriol a l'esquerra (no senyalitzat). Finalment arribem a la Font del Pascual. Arribem a un pal indicador a l'esquerra Puig del Marc i a la dreta cap a Castell del Dalmau. Triem anar cap a la dreta per arribar al Castell del Dalmau, on hi ha unes boniques vistes. A partir d'aquest punt comencem a planejar i baixar fins arribar a un punt on hi ha una cruïlla de camins deixant a l'esquerra el GR i prenent cap a la dreta (creu marcada, no GR). Seguim fins arribar a un nou pal que ens indica que ens trobem a la Font de la Costella, seguim recte fins arribar a la Plana de Balaguer i als Tres Pilars. Seguim fent cami per fins situar-nos al Torrent del Rull, prenent direcció a l'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia que enllaça novament amb el GR7. Deixem el sender i arribem a una pista asfaltada que seguim recte. Deixem la pista asfaltada i agafem un sender a l'esquerra. Deixem un camí a la dreta i seguim recte. Deixem la pista i agafem un sender / pista a l'esquerra. Seguim fins arribar al Puig del Marc. A partir d'aquest punt comencem a baixar per un sender ja que estem en el punt més alt de la cadena muntanyosa, finalment vam arribar a novament a una pista que seguim fins arribar a uns pal de fusta de conduccion elèctrica, on a l'esquerra agafem un sender que en pocs metres ens portés a la Mare de Déu de Gràcia i als Terrenys d'Acampada de la Riba. Novament arribem a la TV-7044, en aquest cas prenem direcció la Riba, aproximadament a cent metres prenem un sender a la esquerra que ens porta al Riu Brugent per la Font Gran on novament trobem el GR7. A partir d'aquest punt seguim una estona pel costat del riu seguim vorejant el riu fins a pujar per la banda del Refugi dels Masets, vorejem el camp de futbol fins arribar de nova al cotxe.

Temps transcurregut.: 5 h 38 min.
Temps en moviment.: 4 h. 2 min.
Temps aturat.: 1 h. 36 min.
Waypoint

Font de Pascual

Waypoint

Pal indicador - Esquerra Puig de Marc i Dreta Castell Dalmau, agafar a la dreta

Waypoint

Castell Dalmau

Waypoint

encreuament a la dreta

Waypoint

Pal indicador i ens troben Torrent de la Font de la Costella

Waypoint

Tres Pilans

Waypoint

Pal Indicador Torrent del Rull i Mare de Deu de Gracia

Waypoint

Deixem sendero i agafem pista asfaltada enllacem amb el GR7

Waypoint

Deixem la pista asfaltada i agafem un corriol a la esquerra

Waypoint

Seguim recta

Waypoint

Deixem pista i agafem un corriol/pista a la esquerra

Waypoint

Puig de Marc

Waypoint

Deixem pista i agafem un corriol a la esquerra

Waypoint

Mare de Deu de Gracia i Terrenys d'acampada de la Riba

Waypoint

Riu Brugent i Font Gran

Comments

    You can or this trail