Search for:


Board index  »  Respecte a rutes, zones, sortides, turisme...  »  DENEGACIÒ DE PENJA`RUTA PER EXISTIR UNA J DE IGUAL

PostPosted: 19 Feb 2020, 21:11 Reply with quote Report this post
Posts: 3Joined: 02 Jan 2014, 20:30
Ja porto dues rutes per la zona del Montcau, que no amb deixa publicar-la, amb el motiu de que ja existeix una de igual.
Cada vegada que no m'ha deixat penjar-la, he anat a la ruta que amb diu que es iguali no es certament igual,( desconec el criteri que es segueix) sols coincideix que es passa per el cim i una part del recorregut.
Peró, es que a més, (com molt sovint passa) aquesta persona, anuncia la ruta amb el nom de MURA. i no fa cap descripció de la ruta, ni senyala ni fonts ni coves, ni trencalls,ni res, i resulta que es un itinerari que va per l'aresta dels Emprius, puja al Montcau,i baixa per la Agulla de La Coca, al poble de Mura ni si apropa.
Resulta que he traçat una ruta, marcant, coves, fonts, colls, agulles, trencalls, cims i sempre fai la descripció de tota la ruta, aportant la màxima informació , per qui la volgui fer, i no amb deixàn penjar-la, tenint-ne una el portal, on no hi ha cap descripció de la ruta i amb el anunciat que no te res a veure amb el recorregut.
Crec que caldria fer una criba de rutes, i tota aquella que no reuneixi uns minims d'informació i senyalització, no penjar-la, aixi com quan es puja, ja al instant ja es pot consultar la ruta, caldria deixar-la amb stantbike , ser revisada i si reuneix les condicions aptes per ser penjada , es penjant al portal.
Hi han rutes, que son autentiques d'anar al cubell de les deixalles, i axó malmet al portal.
En lloc de tenir-ne tantes, seria millor menys i de més ben fetes. :evil:

Trails from carmper
All times are UTC
Page 1 of 1
1 post
cron