Time  4 hours 14 minutes

Coordinates 4317

Uploaded January 4, 2019

Recorded January 2019

-
-
2,410 f
770 f
0
5.0
9.9
19.83 mi

Viewed 154 times, downloaded 6 times

near Sant Vicenç de Castellet, Catalunya (España)

(01-01-2019) Montserrat des de Castellgalí-Sant Esteve-Santa Cecília-Montserrat-La Calsina-Sant Cristòfol

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim des del carrer Montserrat de la urb. Mas Planoi de Castellgalí i continuem pel carrer dels Til·lers, on al final sortim de la urbanització (hi ha pals indicadors). Anirem trobant rètols sovint que ens indicaran Montserrat i ens portaran a la ctra. BV-1123 just al Pont de la Fassina, on comencem un bucle. Passat el pont deixem la ctra. de l'esquerra i els rètols de Montserrat, que serà per on tornarem i seguim recte per la BV-1123 direcció Marganell.

Transcorreguts uns 0,5 km deixem aquesta ctra. i seguim la de l'esquerra cap al Veïnat El Casot. Arribarem a l'ermita de Sant Esteve de Marganell on deixarem la ctra. del Casot i seguirem les indicacions del pal indicador, cap a Sant Cristòfol-Santa Cecília, que ens portaran fins a la urb. de Can Prat, on tenim més pals indicadors, deixem de seguir Sant Cristòfol i només seguim Santa Cecília.

Pugem pel carrer de les Agulles, al final del carrer s'acaba la urb. i comença la pista de terra que ens portarà fins a Santa Cecília. Pugem per aquesta pista en molt bon estat, que a trossos coincideix amb el GR 4, arribem a una bifurcaión on deixem la pista de l'esquerra ( GR 4 ) i nosaltres seguim per la pista particular de Can Martorell. Arribem a Santa Cecília, visitem l'entorn i seguim per la BP-1103 fins a l'entrada del pàrquing de Montserrat, on veiem a la nostra esquerra la BP-1121 per on tornarem.

Visitem Montserrat, tornem a l'entrada del pàrquing i seguim l'abans esmentada BP-1121 fins a l'encreuament indicat de Castellgalí-Manresa. Seguim aquesta carretera, que és la ctra. de la Calsina i que més endavant es transforma a la BV-1122, que passa per Sant Cristòfol i seguim fins al Pont de la Fassina, on tanquem el bucle i tornem pel mateix camí, amb l'excepció de l'entrada per un altre carrer a la urb. de Mas Planoi, en ser la que hem sortit de direcció prohibida.

Érem la iaia Montse i l'avi Pep
Total temps pedalant 2h 34'
Waypoint

INICI I FINAL

Waypoint

C/ DELS TIL·LERS

Waypoint

RÈTOL

Waypoint

RÈTOL

Waypoint

BV-1123

Waypoint

BUCLE PONT DE LA FASSINA

Waypoint

DEIXEM LA BV-1123

Waypoint

SANT ESTEVE DE MARGANELL

Waypoint

SEGUIM SANT CRISTÒFOL

Waypoint

SEGUIM SANT CRISTÒFOL

Waypoint

SEGUIM SANT CRISTÒFOL

Waypoint

URB.CAN PRAT-SEGUIM SANTA CECÍLIA

Waypoint

C/ DE LES AGULLES

Waypoint

INICI PISTA SANTA CECÍLIA

Waypoint

SEGUIM PEL CAMÍ PARTICULAR

Waypoint

SANTA CECÍLIA

Waypoint

BUCLE DE MONTSERRAT

Waypoint

MONTSERRAT

Waypoint

DEIXEM LA CTRA.

Waypoint

LA CALSINA

Waypoint

INICI BV-1122

Waypoint

SANT CRISTÒFOL

Waypoint

C/ DE LES VINYES

Waypoint

FINAL

Comments

    You can or this trail