-
-
1,579 f
672 f
0
6.4
13
25.43 mi

Viewed 97 times, downloaded 3 times

near Olot, Catalunya (España)

Ens arribem fins a Sant Joan Les Fonts, concretament a la Sebastiana, on pugem per corriol a la Costa Rosta, fins a trobar la pista de Canadell, que la baixarem cap a Cal Grill.
Seguim per la carretera d'Oix fns el pont que creua la riera de Sant Eudald, deixem la carretera i seguim el curs de la riera fins a trobar una pista asfaltada que seguirem uns metres per deixar-la. Ens enfilem cap a Sant Eudald de Jou i l'Espiguler. A sota la casa de l'Espugulé hi ha una tanca i a la dreta una pista oberta que es per on s'ha de passar, els propietaris ens van advertir, amb tota la rao, i la meva intenció es que tothom ho sapiga i respecti les propietats privades, no ens hem de fer malveure.
Continuem cap a Planseslloses i los Cossos Sants trams de baixada per corriol pedregos, fins l'aparcament del pont de Sadernes. Seguim un petit tram per carretera i ens desviem a l'esquerra per corriol fins a Montagut, passant per can Xicó.
D'aqui per bicicarril fins a trobar la carretera, continuem cap el barri dels angles i els horts per pujar a Castellfullit pel cingle. un cop a dalt ja només ens queda arribar-nos a Olot.
IBP: 54
PM-IB-JB

Comments

    You can or this trail