-
-
2,932 f
1,514 f
0
10
21
41.54 mi

Viewed 350 times, downloaded 3 times

near Vic, Catalunya (España)

Sortim de Vic en direcció a Sant Bartomeu del Grau. Primer rodem de forma ràpida en suau pujada fins al trencall de la urbanització Serrabonica on la carretera comença a inclinar-se mes. Després d'un parell de revolts marcats, el traçat esdevé més suau fins que arribem al trencall de Sant Julià de Sassorba. Aquí tenim l'opció de continuar per la mateixa carretera i arribar a Sant Bartomeu en poc mes d'un quilòmetre i escurçar la ruta en distància i desnivell. Ens desviem cap a Sant Julià en un tram de carretera ondulat sempre en tendència a baixar.
Passem de llarg Sant Julià i comencem a baixar ràpidament per un asfalt més vell però en bones condicions. Arribem a l'antiga carretera d'Olost i continuem a ma dreta primer de pla i tot seguit de pujada. Hem perdut tot el desnivell guanyat anteriorment i ara toca recuperar-lo altra vegada. Arribem a Casa Miquela, on s'acaba la pujada i continuem en direcció a Sant Bartomeu pel Camí de les Ferreres.
Després d'una darrera pujada, arribem a Sant Bartomeu i girem a l'esquerra per anar cap a Sant Boi de Lluçanès. Aquest tram es desenvolupa en un constant puja i baixa una mica trenca cames. A Sant Boi, podem omplir els bidons en una font de la plaça. Seguim en lleugera baixada i posterior pujada fins a Sobremunt. Aquest és el punt culminant de La Trona, ara ja podem gaudir d'una bona baixada fins a Sant Hipòlit. La tornada a Vic, en general bastant planera, es farà pesada sobretot si la fem a la tarda on sempre trobarem vent de cara.
Bona pedalada!
Waypoint

Casa Miquela

Waypoint

Deixem carretera principal

Waypoint

Ermita de Sant Julià

Waypoint

La Trona

Waypoint

Sant Boi de Lluçanès

Waypoint

Sant Hipòlit de Voltregà

Waypoint

Vic

1 comment

  • Photo of ratillaman

    ratillaman Sep 10, 2017

    I have followed this trail  View more

    Desnivell en pocs quilòmetres. Un bon entrenament.

You can or this trail