Time  3 hours 48 minutes

Coordinates 5230

Uploaded May 6, 2015

Recorded May 2015

-
-
2,437 f
641 f
0
10
21
41.43 mi

Viewed 154 times, downloaded 0 times

near L'Arboç, Catalunya (España)

L'Arboç - COLL de les VENTOSES - PONTONS. 060515Catalunya te 2,8 milions d’usuaris de la bicicleta

A Catalunya, un 56,8% de la població té una bicicleta per a ús personal i el 44,5% són usuàries de la bicicleta amb alguna freqüència, una xifra que es manté estable en relació amb les enquestes dels últims anys. En total, són usuàries de la bicicleta prop de 2,8 milions de persones, de les quals més de 450.000 hi van cada dia o gairebé cada dia.

De les persones usuàries, un 63,7% són homes, dels quals, 1 de cada 3 té entre 25 i 39 anys. En correlació amb l’edat, hi ha més presència de persones que treballen o estudien i el 73,4% té un nivell d’estudis mitjà o alt. No hi ha diferències apreciables segons la dimensió del municipi, tot i que l’ús diari és més accentuat entre les persones entrevistades a la ciutat de Barcelona. Els homes i els menors de 25 anys són els que fan un ús més intensiu. De les persones que no utilitzen o no utilitzen gaire la bici, la gran majoria (82,3%) afirma que el motiu és que no li cal o prefereix no fer-ho.

El passeig o el lleure és l’ús més habitual que es dóna a la bicicleta, seguit de l’esport i els desplaçaments quotidians. La majoria de les persones que utilitzen la bici per passeig o lleure en fan un ús setmanal o mensual i recorren una mitjana de 9,7 quilòmetres. Entre els ciclistes esportius, la BTT està més estesa que la bici de carretera. La majoria de persones usuàries d’una i altra modalitat surten un cop per setmana i recorren entre 25 i 30 quilòmetres de mitjana.
Archaeological site

Aqüeducte del Arquets

y
Camping

Sant Jaume dels Domenys

Mountain pass

Coll de les Ventoses

Intersection

Aiguaviva

fountain

Pla de Manlleu

Intersection

Ranxos de Bonany

Mountain pass

Coll de Mas Gassons

Camping

Pontons

y
Camping

Torrelles de Foix

Camping

Sant Martí de Sarroca

panorama

l'Arboç

g

Comments

    You can or this trail