Time  3 hours 45 minutes

Coordinates 5021

Uploaded November 1, 2015

Recorded November 2015

-
-
1,553 f
157 f
0
11
21
42.04 mi

Viewed 660 times, downloaded 12 times

near L'Arboç, Catalunya (España)

LA JUNCOSA DEL MONTMELL - CUBELLES - L'Arboç. 011115

Ruta amb bicicleta de carretera organitzada per la Penya Ciclista de l'Arboç per anar a pujar a La Juncosa del Montmell, baixar pel Coll de la Rubiola i anar a esmorzar a Cubelles.

Avui hem sortit una colla de dotze amics de la Penya Ciclista de l'Arboç, Ramón, Jaume, Sergi, Dani, Albert, Jose Luis, Miguel Angel, Francis, Ivan, Antonio, Fernando i Josep.

A Cubelles ens hem trobat amb el grup de ciclisme de la 1ª Divisió, Josep S, Manel, Paco, Coria, Josep J, Miquel V,

El recorregut passa pels següents llocs i localitats: l'Arboç, Casa-roja, Llorenç del Penedès, El Papiolet, Ortigós, La Bisbal del Penedès, La Juncosa del Montmell, El Mirador del Penedés, Coll de la Rubiola, La Pineda de Santa Cristina, Can Gordei, La Miralba, Les Peces, La Papiola, El Vendrell, La Muntanyeta, Coll de Calafell, Calafell, Poblat Iberic de les Toixoneres, Segur de Calafell, Cunit, Cubelles, Corral d'en Tort, El Salze, Pantà de Foix, Castellet i tornada a l'Arboç.


Consells bàsics per a circular amb bicicleta amb més seguretat

•Sigueu prudents i respecteu les normes i els senyals de circulació. Feu servir els carrils bici, que són d’ús exclusiu dels ciclistes. Quan no pugueu, utilitzeu sempre que sigui possible el carril de la dreta més proper a la vorera. Si aquest està reservat al transport públic, circuleu pel següent.
•Guardeu una distància prudencial amb la vorera i amb els cotxes aparcats, ja que una porta que s’obri o un vianant que baixi de la vorera us pot obligar a fer un moviment brusc.
•Respecteu els vianants, sempre tenen prioritat. Quan circuleu per la vorera, les illes de vianants i els passeigs respecteu la preferència de pas dels vianants, i adeqüeu la vostra velocitat segons la seva afluència, sense sobrepassar els 10 km/h, i no realitzeu maniobres ni ziga-zagues que puguin afectar la seva seguretat. Quan hi hagi una aglomeració de vianants, baixeu de la bicicleta i porteu-la a peu.
•Mantingueu sempre la bicicleta en bon estat. Abans de sortir reviseu els pneumàtics, els frens i el llum de la vostra bicicleta.
•Maniobreu progressivament i amb seguretat. Indiqueu amb anterioritat les maniobres d’avançament o de canvi de direcció, i assegureu-vos que us hagin vist.
•Feu respectar els vostres drets. No dubteu a fer servir el timbre o a alçar la veu. De nit utilitzeu els llums i materials reflectants.
•Contracteu una assegurança de responsabilitat civil per a la vostra tranquil·litat. Podeu aconseguir-la fent-vos socis de les associacions ciclistes que trobareu en aquesta guia.
•Trieu bé l’itinerari i sigueu respectuosos amb l’entorn. Escolliu els itineraris més adequants: carrils bici, carrers de poca circulació, etc. A l’hora de circular pels parcs o per la muntanya sigueu respectuosos amb l’entorn.
•Posau-vos en contacte amb altres ciclistes. Per estar ben informats/des feu arribar les vostres queixes i propostes i, per a la promoció d’aquest mitjà de transport, participeu a les associacions.


Camping

Llorenç del Penedès

Intersection

La Bisbal del Penedès

Mountain pass

La Juncosa del Montmell

Mountain pass

Coll de la Rubiola

Photo

El Vendrell

Provisioning

Cubelles

Intersection

El Salze

Castle

Castellet

Comments

    You can or this trail