-
-
2,641 f
47 f
0
7.1
14
28.29 mi

Viewed 702 times, downloaded 8 times

near Beniarjó, Valencia (España)

Cim del Montdúver, 841m

Valencià:

Pujada en bici a les antenes del Montdúver, (841m). Des de Gandia es puja un curt port (d'uns 4 KM) que porta a Barx, des d'on es comenca a pujar. Les rampes del principi (que comunica la carretera de Barx amb l'inici del port) tant com les del propi port tenen molta pendent i aleshores presenten prou dificultat. Les vistes són de 360°, de cara al mar, s'hi veu Cullera, i tot el litoral fins el Montgó, a Dénia. Les altes muntanyes son caracterísitques pròpies del paissatge interior, destacant la rocosa Segària, vora la marjal Pego-Oliva, La Safor, a Villalonga, i La Serra Falconera, a Gandia.

Castellano:

Subida en bici a las antenas del Montdúver, (841m). Desde Gandía se suba un pequeño puerto magníficamente asfaltado hasta Barx, donde se empine a subir. Las rampas (sobretodo el que une Barx con la subida del puerto son muy empinadas), pero asequibles con marhcas bajas y ritmo suave. Las vistas son de 360°, de cara al mar, se ve Cullera, i todo el litoral hasta el Montgó, en Dénia. Las altas montañas son caracterísitcas propias del paisaje interior, destacando la rocosa Segària, al lado de la marjal Pego-Oliva, La Safor, en Villalonga, i La Serra Falconera, en Gandia.

English:

This is a road bike route that goes up to the summit of the Montdúver (841m high). From Gandia you follow the road up to Barx, and then turn right as you see on the map. The climbs are really difficult and require lots of training. From the top, you have 360° panoramic view of the area. Looking at the sea, you can see Cullera, and follow all the beach villages down to el Montgó, in Dénia. The other high mountains you can see are the Segària, in Pego-Oliva's humide zones, La Safor, in Villalonga, and La Serra Falconera, in Gandia.

Comments

    You can or this trail