Time  4 hours 19 minutes

Coordinates 5375

Uploaded October 1, 2015

Recorded October 2015

-
-
1,558 f
608 f
0
11
22
44.74 mi

Viewed 105 times, downloaded 1 times

near L'Arboç, Catalunya (España)

BRÅFIM - L'Arboç. 011015

Avui, com cada dijous, hem sortit amb bicicleta de carretera a fer una volta organitzada per la Penya Ciclista de l'Arboç.
Es tractava d'anar a Bràfim a esmorzar i de tornada pujar fins a la Juncosa del Montmell, que és el punt més alt de tot el recorregut.
Hem sortit set amics, en Ramón, Manel, Victoriano, Antonio, Fernando, Fanchis i Josep.
La ruta que s'ha fet ha estat la de Bràfim, que feia dies que no la feiem

El recorregut circular amb sortida del carrer Major de l'Arboç passa pels següents llocs: Casa-roja, Llorenç del Penedès, El Papiolet, Ortigós, La Bisbal del Penedès, L'Esplai del Penedès,La Font d'en Talló, Masarbonès, Masllorenç, Montferri, Vilardida, Pont del Riu Gaià, les Quatre Carreteres i Bràfim. Ruta de tornada altra vegada per les Quatre Carreteres, Vilardida, Montferri, Masllorenç, Rotonda de la Rubiola, El Mirador del Penedès, La Juncosa del Montmell, La Bisbal del Penedès, Ortigós, El Papiolet, Llorenç del Penedès, Banyeres del Penedès i tornada a l'Arboç.


Amb bicicleta és molt important...

• Fer cas dels semàfors i respectar els passos de vianants.

• Respectar sempre la preferència dels qui van a peu.

• Indicar amb anterioritat les maniobres d'avançament o canvi de direcció.

Així mateix, les bicicletes, com a vehicles que són, tenen el dret a circular per la xarxa viària, l'Ordenança contempla les especificacions d'aquest tipus de vehicles i descriu clarament perquè carrils ha de circular i com s'han de fer les maniobres.

El "Carril bici" és d'ús exclusiu per a bicicletes, llevat de senyalització que indiqui alguna cosa diferent, per tant, ni els vianants ni altres vehicles poden circular, ni parar, ni estacionar, llevat Permís o habilitació específica.

Cal recordar que, en els llocs on conflueixin itineraris, els vianants tenen prioritat de pas sobre els ciclistes i aquests sobre els vehicles motoritzats.

També cal tenir en comte que per circular de nit és obligatori dur, llum davantera de color blanc i posterior de color vermell de posició. També un catadiòptric vermell no triangular.
Camping

L'Ortigós

Intersection

La Bisbai del Penedès

Camping

L'Esplai del Penedès

Mountain pass

Coll de Masarbonès

Provisioning

Bråfim

Bråfim
Waypoint

Bràfim

Mountain pass

La Juncosa del Montmell

Camping

Llorenç del Penedès

Comments

    You can or this trail