Time  5 hours 9 minutes

Coordinates 5401

Uploaded August 31, 2014

Recorded August 2014

-
-
2,425 f
509 f
0
12
25
49.22 mi

Viewed 508 times, downloaded 2 times

near L'Arboç, Catalunya (España)

310814 Ruta del Bacallà

La sortida d'avui, organitzada per la Penys Ciclista de l'Arboç, ha estat per anar a fer "La Ruta del Bacallà". Amb aquesta ruta es tracta de trobar-nos a esmorzar al Cafè de Les Pobles on preparen uns plants abundants de bacallà molt tendre i molt bo. Avui ens hem trobat una colla de quinze amics, en Ramon, Juan, Jaume, Victoriano, Paco, Dani, Josep S, Josep J, Santi, Manel, Feliu, Miquel, Julio, Carlos i Josep D.

La ruta amb sortida de l'Arboç pasa pels següents llocs: Banyeres del Penedès, Lleger, Cornudella, Sant Jaume dels Domenys, Coll de les Ventoses, Pla de Manlleu, Vall d'Infern, Bonany, Ranxos de Bonany, Can Llenes, Coll de la Torreta, Coll de l'Arboçar, Les Pobles, Santes Creus, Vila-rodona, les Quatre Carreteres, Riu Gaià, Vilardida, els cirerers, Rodonyà, El Mirador del Penedès, La Juncosa del Montmell, La Bisbal del Penedès, Ortigós, El Papiolet, Llorenç del Penedès, Casa-roja i tornada a l'Arboç.

The output today, organized by the Bicycle Club of Arboç was to go for "Route Cod." This route is meet for breakfast at The Coffee Les Pobles prepare some plants where abundant cod very tender and very good. Today we met a group of fifteen friends, Ramon, Juan, Jaume, Victoriano, Paco, Dani, Josep S, Josep J, Santi, Manel, Feliu, Miguel, Julio, Carlos and Josep D.

The route passes out of Arboç the following locations: Banyeres del Penedes, Lleger, Cornudella, Sant Jaume dels Domenys, Coll de les Ventoses, Pla de Manlleu Valley Hell, Bonany, Ranxos de Bonany, Can Llenes, Coll de la Torreta, Coll de l'Arboçar, Les Pobles, Santes Creus, Villa-rodona, Les Quatre Carreteres, Riu Gaia, Vilardida, els cirerers, Rodonyà, El Mirador del Penedès, La Juncosa del Montmell, La Bisbal del Penedès, Ortigós , El Papiolet, Llorenç del Penedès, Casa-roja and from Arboç.
fountain

Lleger

Mountain pass

Coll de les Ventoses

fountain

Pla de Manlleu

Intersection

Ranxos de Bonany

c
Mountain pass

Coll de la Torreta

Provisioning

Les Pobles

Waypoint

Santes Creus

Intersection

Vilardida

fountain

Rodonyà

Mountain pass

La Juncosa del Montmell

y
Mountain pass

La Juncosa del Montmell

Park

Casa-roja

Comments

    You can or this trail