Download

Distance

13.56 mi

Elevation gain

236 ft

Technical difficulty

Easy

Elevation loss

407 ft

Max elevation

203 ft

Trailrank

21

Min elevation

18 ft

Trail type

One Way

Coordinates

899

Uploaded

September 29, 2021

Recorded

September 2021

Advanced Filters

Filter by recording month or date. Find trails only from people you are following.

Get Wikiloc Premium Upgrade to remove Ads
Advanced Filters Advanced Filters
Be the first to clap
Share
-
-
203 ft
18 ft
13.56 mi

Viewed 207 times, downloaded 4 times

near Martorell, Catalunya (España)

Tram El Prat de Llobregat - Martorell
El tram s’inicia al Prat de Llobregat i transcorre paral·lel al riu Llobregat fins arribar al nucli de Martorell, davant l’estació de Martorell Vila.
En el tram comprès entre la passarel·la que connecta l'eix del riu amb el municipi de Cornellà i el pont del Diable de Martorell, el recorregut és inundable i es fa intransitable en cas de pluges fortes per acumulació de fang. Per aquest motiu i per ordenar i separar el trànsit de bicicletes de l’espai utilitzat pels vianants, la ruta segueix, en els trams on és possible, el traçat del camí de servei d’ADIF. La ruta passa pels municipis Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal per arribar finalment a Martorell. El recorregut és paral·lel al riu Llobregat.
A la passarel·la que connecta Sant Boi de Llobregat amb Cornellà de Llobregat es pot enllaçar amb la ruta EuroVelo 8 cap al sud.
A Sant Joan Despí trobem un dels llegats més importants de l’arquitectura modernista de Josep Maria Jujol i Gibert, que fou capaç de dominar l’arquitectura imposant un nou estil en l’àmbit de les tècniques decoratives, el disseny d’interiorisme, l'escultura, la pintura... El treball arquitectònic de Jujol es caracteritza per la simplicitat dels seus mitjans contrastats amb la seva originalitat. La qualitat de les seves obres esdevé fora de tot convencionalisme. Podreu fer l'itinerari Jujol per gaudir de l'arquitectura modernista que es troba a la ciutat.
A Santa Coloma de Cervelló trobareu la cripta de la Colònia Güell, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta obra del reconegut arquitecte Antoni Gaudí es considera com la maqueta de la Sagrada Familia, ja que Gaudí practicava aquelles tècniques que després aplicava a la Sagrada Familia. Si voleu conèixer de primera mà no només la cripta sinó també la Colònia Güell, colònia textil modernista de la familia Güell, aprofiteu les visites que s'organitzen des de l'oficina de turisme de la població.
A l'entrada a Martorell us espera el Pont del Diable, una de les poques restes que es conserven com a testimoni de la xarxa viària romana, aquest pont va ser destruït durant els segles, la darrera vegada durant la Guerra Civil espanyola, i es va tornar a reconstruir en estil gòtic. També podeu gaudir de l'Enrajolada, Casa Museu Santacana, on el seu propietari, influenciat pel corrent romàntic del segle XIX, va anar recopilant restes de palaus i edificis religiosos antics.

Section El Prat de Llobregat - Martorell
The section begins in El Prat de Llobregat and runs parallel to the river Llobregat until reaching the center of Martorell, in front of Martorell Vila train station.
In the section between the footbridge that connects the axis of the river with the municipality of Cornellà and the Pont del Diabl(Devil's Bridege) in Martorell, the route is floodable and becomes impassable in case of heavy rains due to accumulation of mud. For this reason, and to order and separate bicycle traffic from the space used by pedestrians, the route continues along the ADIF service road when it's possible. The route passes through the municipalities of Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal to finally reach Martorell.
The route runs parallel to the river Llobregat.
On the footbridge that connects Sant Boi de Llobregat with Cornellà de Llobregat you can connect with the EuroVelo 8 route to the south.
In Sant Joan Despí we find one of the most important legacies of the modernist architecture of Josep Maria Jujol i Gibert, who was able to dominate the architecture imposing a new style in the field of decorative techniques, interior design, sculpture, painting ... Jujol's architectural work is characterized by the simplicity of its means contrasted with its originality. The quality of his works becomes out of all conventionalism. You can take the Jujol route to enjoy the modernist architecture in the city.
In Santa Coloma de Cervelló you will find the crypt of the Colònia Güell, a UNESCO World Heritage Site. This crypt designed by the renowned architect Antoni Gaudí is considered to be a model of the Sagrada Familia, as Gaudí practiced those techniques that he later applied to the Sagrada Familia. If you want to know first hand not only the crypt but also the Colònia Güell, a modernist textile colony of the Güell family, take one of the visits organized by the town's tourist office.
At the entrance to Martorell awaits you the Pont del Diable (Devil's Bridge), one of the few remains preserved as evidence of the Roman road network, this bridge was destroyed over the centuries, the last time during the Spanish Civil War, and is rebuilt in Gothic style. You can also enjoy the Enrajolada, Casa Museu Santacana, where its owner, influenced by the romantic current of the 19th century, was collecting remains of palaces and old religious buildings.

Tramo El Prat de Llobregat - Martorell
El tramo se inicia en el Prat de Llobregat y transcurre paralelo al río Llobregat hasta llegar a Martorell, a la estación de Martorell Vila.
En el tramo comprendido entre la pasarela que conecta el eje del río con el municipio de Cornellà y el puente del Diablo de Martorell, el recorrido es inundable y se hace intransitable en caso de lluvias fuertes por acumulación de barro. Por este motivo y para ordenar y separar el tráfico de bicicletas del espacio utilizado por los peatones, la ruta sigue, en los tramos donde es posible, el trazado del camino de servicio de ADIF. La ruta pasa por los municipios Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal para llegar finalmente a Martorell.
El recorrido es paralelo al río Llobregat.
En la pasarela que conecta Sant Boi con Cornellà de Llobregat se puede enlazar con la ruta EuroVelo 8 hacia el sur.
En Sant Joan Despí encontramos uno de los legados más importantes de la arquitectura modernista de Josep Maria Jujol, que fue capaz de dominar la arquitectura imponiendo un nuevo estilo en el ámbito de las técnicas decorativas, el diseño de interiorismo, escultura, la pintura ... El trabajo arquitectónico de Jujol se caracteriza por la simplicidad de sus medios contrastados con su originalidad. La calidad de sus obras se convierten fuera de todo convencionalismo. Podrá hacer el itinerario Jujol para disfrutar de la arquitectura modernista que se encuentra en la ciudad.
En Santa Coloma de Cervelló encontrará la cripta de la Colonia Güell, Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Esta obra del reconocido arquitecto Antoni Gaudí se considera como la maqueta de la Sagrada Familia, ya que Gaudí practicaba aquellas técnicas que luego aplicaba a la Sagrada Familia. Si desea conocer de primera mano no sólo la cripta sino también la Colonia Güell, colonia textil modernista de la familia Güell, puede laprovechar las visitas que organiza la oficina de turismo de la población.
A la entrada de Martorell os espera el Puente del Diablo, uno de los pocos restos que se conservan como testimonio de la red viaria romana, este puente fue destruido varias veces a lo largo de los siglos, la última vez durante la Guerra Civil española, y se volvió a reconstruir en estilo gótico. También se puede disfrutar de la Enrajolada, Casa Museo Santacana, donde su propietario, influenciado por la corriente romántica del siglo XIX, fue recopilando restos de palacios y edificios religiosos antiguos

Comments

    You can or this trail