-
-
1,220 f
-75 f
0
12
24
48.19 mi

Viewed 272 times, downloaded 6 times

near Reus, Catalunya (España)

Després d'una setamana de ni fer un km de rodet, et trobes desganat i no anava pas a sortir, però et despertes diumenge a les 8, fa sol.... Que millor que anar a a rodar, sense cap complicació i només per a què et pegui el vent a la cara?

Total, que he sortir sense cap track a seguir, sense massa idea d'on tirar, sense temps de fer una ruta massa llarga i sense ganes de patir. Supososo que per això he pensat que era un bon dia per a fer un Reus-Santes Creus-Reus. Però al final he improvisat i he fet un tomb a l'Alt Camp.

L'any passat vaig fer quelcom semblant, però més dur, pq vaig anar fins a Vallespinosa. I ja llavors vaig veure que es podia anar des d'abans de Santes Creus cap a Figuerola i des d'allí anar retornant cap a Reus. I això és el que he fet avui.

Aquí podeu veure la ruta de l'any passat que dic (on explico més detalls dels camins que he repetit avui)

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8323019

Qualifico la ruta de "cicloturisme" pq el 80% discorre per camins asfaltat o encimentats o carreteres locals amb molt poca intensitat de trànsit o bé per pistes en molt bon estat. Només hi ha un parell de punts que són corriols o pistes en mal estat (a Bellavista i passat Alió, abans i després del túnel sota l'autopista. La resta és un passeig, si bé cal fer notar que, malgrat ho puguis percebre com una sortida planera, acabes fent 950 m positius. No és molt per una ruta de 77 km, però tampoc és absolutament mensypreable.

El més destacable del paisatge són els camps de vinya. També m'ha agradat molt el tram abans del Pla de Santa Maria, amb bons exemples de barraques de pedra seca.

En síntesi, ruta molt recomanable per a fer "fons amb btt" o amb bici de gravel o, simplement, per a passejar i gaudir del paisatge. No tot en la vida són pujades dures i trialeres ...

PD: Els 3,5 darrers km. els he fet a peu, ja que he tingut una punxada lateral que un macarronet de bici no ha tapat i com ja havia de canviar la coberta i no tenia massa ganes d'emburtar-me de làtex, embrutar lA càmara, etc. he fer a peu el camí del Barranc de la Vidaleta fins a casa.. Fins aleshores la velocitat mitjana era superior als 20 km/h sense suar massa.

DADES IBP:

Track : tomb_alt_camp.gpx
IBP : 80
Penalización condiciones del trayecto: 59 % ( > 50 % = MTB, < 50 % = RDB)

Distancia total: 77.723 Km
Distancia analizada: 77.723 Km
Desn. de subida acumulado: 958.2 m info Lista de puntos
Desn. de bajada acumulado: 960.2 m
Altura máxima : 371.8 m
Altura mínima : -23 m
Altura en inicio: 6.8 m
Altura en final: 8 m
Ratio de subida: 4.64 %
Ratio de bajada : 5.03 %
Desnivel positivo por Km: 12.33 m
Desnivel negativo por Km: 12.35 m
Tiempo total : 4:22:32 h
Tiempo en movimiento: 3:59:09 h
Tiempo parado : 0:23:23 h
Dificultad de la ruta 80 BYC

Tu condición física 17
Velocidad media total: 17.76 Km/h
Velocidad media en movimiento: 19.5 Km/h
Velocidad máxima sostenida: 56.13 Km/h

1 comment

  • Photo of Toneflinski

    Toneflinski Jun 22, 2016

    Menys mal que no sabies on anar !!!

You can or this trail