-
-
182 f
73 f
0
3.4
6.7
13.45 mi

Viewed 796 times, downloaded 4 times

near Otterlo, Gelderland (Nederland)

Octau i últim trajecte de les vacances d’un grup de membres de la Penya Cicloturista a Holanda durant l’estiu del 2004. En total foren vuit etapes amb començament final a Arhnem i que representaren poc més de tres-cents kilòmetres bàsicament plans on el punt més alt eren uns cent metres.

El recorregut de la octava etapa fou: Otterlo. Mossel. Wolfheze. Oosterberk i Arnhem. En sortir del càmping trencarem a l’esquerra fins trobar el camí per on havíem tornar dia anterior on trencarem a la dreta per desembocar en cent cinquanta metres en un nou camí on trencarem a l’esquerra, estem al Mosselsepad que desembocarà amb un nou camí. El Mosselseweg on trencarem a l’esquerra que ens porta fins a Mossel que en realitat son un parell de cases. A uns cinquanta metres passat el lloc. Trencarem a l’esquerra i anirem a parar a la N224 que creuarem i més endavant també creuarem l’A12 i seguirem fins arribar a la via fèrria on trencarem a l’esquerra uns metres abans de arribar-hi. Seguirem el camí fins trobar una carretera on trencarem a la dreta per creuar la via i entrar a Wolfheze. Quan creuem la via trenquem a l’esquerra pel primer carrer que aviat esdevé un camí paral•lel a la mateixa que ens portarà de primer a Oosterbeek i sense deixar-lo després cap a Arnhem. A l’entrada d’Arnhem ens trobarem amb una zona d’empreses tecnològiques dedicades a l’energia, quan hi arribem el camí gira a la dreta, sud, i volta el complex, quan tornem a encarar el nord veurem un camí a la dreta que agafarem i el seguirem fina el final on trencarem a la dreta i en cent metres trobarem una avinguda on trencarem a l’esquerra i que ens portarà cap al centre de la ciutat on trobarem l’estació.

Es important adaptar-se als horaris del país sobretot els dies que tens que canviar de càmpings doncs la recepció tanquen a les cinc de la tarda i de no arribar-hi a temps pots comportar greus problemes. També hi ha que anar en compte amb els horaris de visita al Parc Nacional de Hoge Veluwe, que ja hem ampliat en el seu moment.

També cal recalcar que la majoria de centres dels poblets estan tancats al transit a motor i alguns son exclusivament per a vianants. També la majoria de carrers com també de carreteres tenen carrils específics per a bicicletes per lo que poques vegades pedalaràs entre cotxes. També es important la gran xarxa de senders que et permeten creuar per boscos, erms o sorrals, En aquest cas la majoria de cruïlles estan senyalitzades per uns termes amb forma de bolets acabats amb una piràmide truncada marcant els punts geogràfics on indica a cada cara on es pot anar, cada un d’aquests bolets està georeferenciat i perfectament marcats als plànols que hi han, amb lo que en tot moment et pots situar on ets al mapa sense necessitat de portar un gps.

Aquesta ruta es una reconstrucció a partir dels llocs de pas de la que férem el set d’agost del 2004. Es apta per a bicicletes urbanes.

A les fotos podeu veure els diferents tipus d’indicadors que trobarem durant la volta.

Comments

    You can or this trail