-
-
97 ft
2 ft
0
1.6
3.2
6.49 mi

Viewed 36 times, downloaded 1 times

near Malgrat de Mar, Catalunya (España)Delta de la Tordera i Palafolls des del càmping Els Pins.

[CA]: Ruta força planera que transcorre entre la plana al·luvial de la Tordera, el poble de Palafolls i el litoral. Tot fent camí descobrirem els camps de conreu que aprofiten l'aigua de l'aqüífer del curs baix del riu Tordera. Abans d'entrar a Palafolls coneixerem una bassa naturalitzada que vol recuperar un ecosistema d'aiguamoll d'aigües dolces i al sortir d'aquest poble pedalarem per un pont d'estètica futurista.

[ES]: Ruta bastante llana que transcurre entre la llanura aluvial de la Tordera, el pueblo de Palafolls y el litoral. Haciendo camino descubriremos los campos de cultivo que aprovechan el agua del acuífero del curso bajo del río Tordera. Antes de entrar en Palafolls conoceremos una laguna naturalizada que quiere recuperar un ecosistema de aguas dulces y al salir de este pueblo pedalearemos por un puente de estética futurista.

[EN]: A rather flat route that runs between the alluvial plain of La Tordera, the town of Palafolls and the coast. Along the way we will discover the fields that use the water of the aquifer of the lower course of the Tordera river. Before entering Palafolls we will discover a naturalized pond that aims to recover a freshwater wetland ecosystem and, when leaving this town, we will pedal for a futuristic aesthetic bridge.

[FR]: Un parcours plutôt plat qui passe par la plaine alluviale de la Tordera, la ville de Palafolls et le littoral. En chemin, nous découvrirons les champs de culture qui tirent parti des eaux de la nappe phréatique du cours inférieur de la rivière Tordera. Avant d'entrer dans Palafolls, nous découvrirons un étang naturalisé ayant pour objectif de restaurer un écosystème de zones humides d'eau douce et, en quittant cette ville, nous pédalerons vers un pont doté d’une esthétique futuriste.

Càmping Resort Els Pins:  www. campingelspins.es

View more external

Comments

    You can or this trail