Coordinates 1333

Uploaded November 22, 2015

Recorded November 2015

-
-
1,804 f
1,308 f
0
4.6
9.2
18.32 mi

Viewed 535 times, downloaded 15 times

near Cervera, Catalunya (España)

(CAT) Ruta escurçada per les fortes ratxes de vent que van ralentir tant la marxa, que vam haver d'improvisar una drecera. Aquesta va des del “w.p. A” al “w.p.B” a través del camí que transcorre paral•lel al canal Segarra-Garrigues. Cal anar amb compte doncs al final del mateix, s'han de passar les bicis per sobre de les proteccions de la carretera i circular 500m per ella (el tràfic és moderat).
El camí és ample amb l'única dificultat són les petites pujades i baixades que ens trobarem pel que, en aquest sentit, la ruta és apta per a totes les edats i bicicletes de cicloturisme. Sortint de Cervera ja veiem el primer indicador de la ruta que està ben senyalitzada amb petits pals. Arribem a Cardosa, després a Montcortés i just abans d'arribar a Concabella, és on improvisem la drecera.
Una vegada de nou en la ruta original arribem al caseriu de Muller, amb la capella de Sant Pere. Travessem L'Aranyó, lloc on va néixer l'escriptor Manuel de Pedrolo i es pot visitar el castell. A uns 500m passarem per unes curioses formacions que tenen com a nom Els Pallers de roca.
Passant El Canós i Tordera arribem a Cervera entrant pel polígon industrial.
On acaba el trac, hi ha una braseria (Terraferma) on per 12€ serveixen un bon menú i ofereixen la possibilitat de guardar les bicis en una terrassa interior.
Si realitzeu aquesta ruta a l'estiu, portar abundant aigua doncs les fonts són escasses. També és una zona on freqüenta la boira i el fred intens a l'hivern. A nosaltres, ens ha tocat ratxes de fort vent…

(ES) Ruta acortada por las fuertes rachas de viento que ralentizaron tanto la marcha, que tuvimos que improvisar un atajo. Esta va desde el “w.p. A” al “w.p.B” a través del camino que transcurre paralelo al canal Segarra-Garrigues. Hay que tener cuidado pues al final del mismo, se deben pasar las bicis por encima de las protecciones de la carretera y circular 500m por ella (el tráfico es moderado).
El camino es ancho cuya única dificultad son las pequeñas subidas y bajadas que nos encontraremos por lo que, en este sentido, la ruta es apta para todas las edades y bicicletas de cicloturismo. Saliendo de Cervera ya vemos el primer indicador de la ruta que está bien señalizada con pequeños postes. Llegamos a Cardosa, luego a Montcortés y justo antes de llegar a Concabella, es dónde improvisamos el atajo.
Una vez de nuevo en la ruta original llegamos al caserío de Muller, con la capilla de Sant Pere. Atravesamos L’Aranyó, lugar donde nació el escritor Manuel de Pedrolo y se puede visitar el castillo. A unos 500m pasaremos por unas curiosas formaciones que tienen como nombre Els Pallers de roca.
Pasando El Canós y Tordera llegamos a Cervera entrando por el polígono industrial.
Donde acaba el trac, hay una braseria (Terraferma) donde por 12€ sirven un buen menú y ofrecen la posibilidad de guardar las bicis en una terraza interior.
Si realizáis esta ruta en verano, llevar abundante agua pues las fuentes son escasas. También es una zona donde frecuenta la niebla y el frío intenso en invierno. A nosotros, nos ha tocado rachas de fuerte viento…
Photo

02

Castle

03 04

Sacred architecture

05

Photo

06

Castle

07 10

Photo

11

Waypoint

13

Sacred architecture

14 15

Castle

16

Castle

17 19

Photo

20

Photo

21

Photo

22

Waypoint

w.p.A

Waypoint

w.p.B

Comments

    You can or this trail