Download

Distance

1.14 mi

Elevation gain

3 ft

Technical difficulty

Easy

Elevation loss

3 ft

Max elevation

26 ft

Trailrank

21

Min elevation

0 ft

Trail type

One Way
  • Photo of Foto
  • Photo of Foto

Coordinates

38

Uploaded

January 11, 2011
Be the first to clap
Share
-
-
26 ft
0 ft
1.14 mi

Viewed 3220 times, downloaded 4 times

near Empuriabrava, Catalunya (España)

CATALÀ

Aquest itinerari, d’encara no 2 km. de distància, enllaça la platja de La Rubina, des del seu punt més proper a Empuriabrava, amb el final del carrer Llobregat. Es circula entre el carrer Xaloc i el Rec dels Salins, el límit entre Empuriabrava i una part del Parc Natural dels Aiguamolls.

És un camí asfaltat, molt senzill per fer i apte per circular a peu o en bicicleta de passeig, i separat amb unes pilones dels vehicles que circulen pel carrer.

Al carrer Llobregat es pot enllaçar amb un camí asfaltat, creuant un pontet, i continuar direcció Roses. També pel mateix carrer Llobregat, però en l’altra direcció, es creua tot Empuriabrava fins arribar al riu La Muga. Allà, es pot enllaçar amb el camí que va pels Aiguamolls, o, per sobre el terraplè del riu, anar cap a la platja (esquerra) o cap a Castelló d’Empúries (dreta).

CASTELLANO

Este itinerario, de aún no 2 km. de distancia, enlaza la playa de La Rubina, desde su punto más cercano a Empuriabrava, con el final de la calle Llobregat. Se circula entre la calle Xaloc y el Riachuelo dels Salins, el límite entre Empuriabrava y una parte del Parque Natural de los “Aiguamolls”.

Es un camino asfaltado, muy sencillo para hacer y apto para circular andando o con bicicleta de paseo, y separado de los vehículos que circulan por la calle.

En la calle Llobregat se puede enlazar con un camino asfaltado, cruzando un pequeño puente, y continuar dirección Roses. También por la misma calle Llobregat, pero en la otra dirección, se cruza todo Empuriabrava hasta llegar al río La Muga. Allí, se puede enlazar con el camino que va por los “Aiguamolls”, o, sobre el terraplén del río, ir hasta la playa (izquierda) o hasta Castelló d’Empúries (derecha).


FRANÇAIS

Cet itinéraire, avec presque 2 km de parcours, offre un accès direct à la plage de la Rubina, de son point le plus proche à Empuriabrava au bout de la rue. L’itinéraire passe entre la rue Xaloc et le Rec dels Salins, qui représente la frontière entre Empuriabrava et une partie du Parc Naturel des Aiguamolls.

C'est un terrain, très praticable et simple, à pied ou en vélo, séparé par des pylônes aux véhicules qui circulent à coté.

La rue Llobregat peut être relié à une route goudronnée, traversant un pont on peut continuer direction de Roses. Aussi tout au long de la même rue, mais dans l'autre sens, elle croise tout Empuriabrava jusqu'à atteindre la rivière Muga. Là, vous pourrez joindre la route qui passe à travers les marais, ou bien choisir celle qui passe sur les berges de la rivière, en direction de la plage (à gauche) ou bien vers la ville ancienne de Castelló d'Empúries (à droite).
Waypoint

Foto

Waypoint

Foto

Waypoint

Foto

Mountain Bike

Foto

Panorama

Foto

Comments

    You can or this trail