-
-
176 ft
-38 ft
0
7.3
15
29.25 mi

Viewed 395 times, downloaded 23 times

near El Grao, Valencia (España)

ATENCIÓ. IMPORTANT

IMPORTANT-
Per obres de canalització en l'horta de Beniferri, la Volta a València està tallada en aquest punt. Seguint aquest tram alternatiu connectareu amb el traçat original a la Partida de Dalt (Campanar) (copiar i pegar en el navegador)

https://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=62131668

Els camins agrícoles de l’horta de València conformen un intricat laberint pel qual, al llarg dels segles, llauradors i llauradores han fet el trajecte del bancal a casa i viceversa, a peu, en carro o, com nosaltres ara, en bicicleta. Triant d’entre tants camins els adequats hem aconseguit nugar un que envolta a la ciutat de València, pel nord, pel sud i per la façana marítima.
Sent circular l’itinerari, podem co-mençar i acabar la nostra passejada en qualsevol punt i sempre tindrem el centre de la ciutat a un tir de pedra.
Des de la bicicleta, en una mateixa jornada viurem l’experiència del paisatge de l’horta, viva, productiva, plena d’aro-mes i colors. I, sense solució de continuï-tat, infraestructures, agressions sagnants sobre el territori. I la mar.
La volta a València ajuda a entendre eixa estranya relació d’amor-odi entre la ciutat i l’horta que l’envolta i que li dóna quemenjar.

font: Antonio Carrilero, Per l’Horta
il·lustració: Helga Ambak.

4 comments

 • Photo of Canyeta

  Canyeta Dec 24, 2020

  I have followed this trail  verified  View more

  Molt bonica i fàcil de seguir!

 • Photo of Per l'Horta

  Per l'Horta Dec 24, 2020

  Gràcies per la teua valoració. Has tingut algún problema per trobar el camí alternatiu en Beniferri?

 • Photo of Canyeta

  Canyeta Dec 24, 2020

  Sip el enllaç que teniu no funciona i en la rodona amb mestre Rodrigo el camí és en obres però al costat està el camí vell de Paterna que ens deixa un poc més avant

 • Photo of azafu

  azafu Jan 8, 2021

  Quina és la durada aproximada de la ruta completa? Gràcies!

You can or this trail