Download
conxorxes
21 16 0

Distance

43.48 mi

Elevation gain

2,707 ft

Technical difficulty

Easy

Elevation loss

2,989 ft

Max elevation

2,214 ft

Trailrank

19

Min elevation

1,863 ft

Trail type

One Way

Time

8 hours 27 minutes

Coordinates

9007

Uploaded

March 4, 2019

Recorded

May 2015
Be the first to clap
Share
-
-
2,214 ft
1,863 ft
43.48 mi

Viewed 19 times, downloaded 0 times

near Tuttlingen, Baden-Württemberg (Deutschland)

Ahir vàrem arribar a Donaueschingen. Gran decepció al trobar el Donauquelle en obres. Vam trobar el punt d'inici de la ruta, però cap camping proper i a més, plovia. Vam decidir anar fins a Tuttlingen per començar la ruta des d'allà. Vam aparcar i dormir al costat del riu. Bona decisió.

Iniciem l'aventura. Tot és verge i desconegut per nosaltres. Mica en mica arriben les bones sensacions. Rodem pel sud d'Alemanya... terra molt rica, endreçada i verda... molt verda. El riu baixa crescut i amb alegria. Ens admiren els jardins endreçats i les orquídies darrere els vidres de les finestres. Ens parem a dinar a un lloc molt maco. Trobem un monestir benedictí a Beuron i un castell a Sigmaringen. Arribem a Mengem, comprem el sopar i dormim en un hotelet proper.

Comments

    You can or this trail